Το spoiler της Πολυχρονίδη για τον Έρωτα Φυγά: Το ζευγάρι θα φτάσει στα άκρα όταν έρθει η... στιγμή
Media

Το spoiler της Πολυχρονίδη για τον Έρωτα Φυγά: Το ζευγάρι θα φτάσει στα άκρα όταν έρθει η... στιγμή

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη, έπειτα από μία μικρή απουσία, επέστρεψε στη μικρή οθόνη με τη δραματική σειρά εποχής του OPEN «Έρωτας φυγάς», όπου υποδύεται τη Γεωργία.

Η ίδια μιλάει στο περιοδικό Mytv για την ηρωίδα της και όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια.

«Αρχικά, το ότι μου τηλεφώνησε ο σκηνοθέτης Βασίλης Τσελεμέγκος, τον οποίο αγαπώ πολύ και έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Έπειτα, μου άρεσε πως πρόκειται για μία δραματική σειρά εποχής αλλά και τα πρώτα σενάρια που διάβασα. Επιπλέον, όταν μου είπε ο σκηνοθέτης ποιοι άλλοι θα βρίσκονται στη σειρά, είπα «πάμε».

Ήσουν επιφυλακτική, λόγω του άδοξου τέλους της προηγούμενης σειράς που συμμετείχες (σ.σ.: «0 πρίγκιπας της φωτιάς»), ή σε κάλυψε το παραπάνω πακέτο;

«Μεγαλώνοντας, πατάς πάνω σε προηγούμενες εμπειρίες σου και ζυγίζεις τα πράγματα. Προσωπικά, ρώτησα και έμαθα ότι τα πράγματα είναι πολύ... open (μτφρ. ανοιχτά) στο OPEN. Επομένως, αφού υπήρχαν τόσα θετικά στοιχεία που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, είπα να είμαι κι εγώ... open και να μη μείνω πίσω λόγω αυτού που συνέβη στο παρελθόν»

Περίμενες ότι η σειρά θα σημειώσει καλά ποσοστά τηλεθέασης;

«Πιστεύω πάρα πολύ στη σειρά, όπως και όλοι οι συντελεστές. Είναι μία σειρά που έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάει πολύ καλά, την έχουμε αγαπήσει κι εμείς οι ίδιοι, και μέσα μου δεν υπάρχει κανένα μελανό σημείο. Είμαι σίγουρη ότι θα πάει καλά, όπως πάει ήδη, και θα πάει ακόμα καλύτερα, γιατί το αξίζει»

Γιατί η Γεωργία, την οποία υποδύεσαι, είναι μία τόσο σκληρή προσωπικότητα;

«Για να καταλάβουμε τους ήρωες της σειράς, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας την εποχή. Μιλάμε για το 1956, όπου π Ελλάδα έχει βγει από Β1 Παγκόσμιο Πόλεμο, Κατοχή, εμφύλιο. Η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου είναι τρομερά σκλπραγωγημένη, διότι έχει περάσει δύσκολα και υπάρχει κόσμος που δεν έχει να φάει. Αυτή η «κακιά», αν αφήσει περιθώριο να της πάρουν, τη δουλειά, δεν θα έχει να φάει. Κυριολεκτικά. Έχει αγωνιστεί πάρα πολύ για να είναι εκεί που είναι και το γεγονός ότι έρχονται δύο άνθρωποι από την Αθήνα, όπως ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα, της προκαλεί τρόμο»

Θα δούμε και μία πιο ευαίσθητη πτυχή της;

«Ναι! Η Γεωργία και ο Στρατής έχουν κάποια θέματα που θα αγγίξουν πολύ τους τηλεθεατές. Το ωραίο σε αυτό το σίριαλ είναι ότι όλοι οι ήρωες είναι πολύπλευροι. Ακόμα και η Αλεξάνδρα, που αυτή τη στιγμή φαντάζει γλυκύτατη και θύμα, κάποια στιγμή θα γίνει... θύτης, προκειμένου να επιβιώσει. Όλοι οι άνθρωποι, ανάλογα με τις συνθήκες, αλλάζουν πρόσωπα. Αυτό θα το δούμε πάρα πολύ έντονα στον «Έρωτα φυγά».

Η Γεωργία κρύβει κάποιο μυστικό;

«Η Γεωργία και ο Στρατής δουλεύουν χρόνια για τη συγκεκριμένη οικογένεια, οπότε κρύβουν άσους στο μανίκι τους. Το ζευγάρι θα φτάσει στα άκρα όταν έρθει η... στιγμή»

Για τη Γεωργία είναι εύκολο να διατηρήσει τη μικρή εξουσία που έχει στα χέρια της;

«Δεν θα είναι εύκολο. Για αυτόν τον λόγο παλεύει με τους γύρω της και με τον εαυτό της. Όμως, ο μεγαλύτερος εχθρός της είναι ο φόβος της για να μη χάσει τα κεκτημένα», λέει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved