GNTM: Η αινιγματική ανάρτηση της Νάγια Κοντοστεργίου μετά την αποχώρησή της
Media

GNTM: Η αινιγματική ανάρτηση της Νάγια Κοντοστεργίου μετά την αποχώρησή της

Μόλις λίγες ώρες έχουν περάσει από την πρώτη δοκιμασία αλλά και αποχώρηση του φετινού GNTM και τα είχε όλα.

Στο χθεσινό (11/10) επεισόδιο του ριάλιτι μόδας παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης της εβδομάδας και φυσικά το πρώτο πλατό, που περίμεναν τόσο η ανανεωμένη κριτική επιτροπή, τόσο και όλες οι διαγωνιζόμενες, μιας και θα μάθαιναν όλα τα σχόλια για τις φωτογραφίες τους, αλλά και συμβουλές, για το πώς μπορούν να τα πάνε καλύτερα στην επόμενη δοκιμασία.

Στην αρχή, παρακολουθήσαμε όλες τις διαγωνιζόμενες να κάνουν πασαρέλα μπροστά στους κριτές ενώ στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε τα συναισθήματά της, μιας και ένιωθε συγκινημένη για την επιστροφή της στο ριάλιτι μετά από ένα χρόνο, ενώ η ίδια νιώθει καθ΄ολα έτοιμη για την ανάδειξη του επόμενου top model.

Tα 20 μοντέλα του ριάλιτι μόδας βρέθηκαν σε μια άλλη εποχή καθώς το concept της δεύτερης φωτογράφισης- αποχώρησης ήταν ένα στυλιστικό ταξίδι στα drive through diners της Αμερικής των 60’s. Τα κορίτσια κλήθηκαν να μπουν στο ρόλο μιας σερβιτόρας εκείνης της εποχής και να σερβίρουν στον οδηγό Χρήστο Μπίρμπα την Pizza, που έχει παραγγείλει.

Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, η ‘’κρίση’’ για τα κορίτσια έφτασε και μια ήταν εκείνη που αποχώρησε. Η κοπέλα που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και αναγκάστηκε να πάρει τα πράγματά της και να αφήσει το σπίτι ήταν η Νάγια Κοντοστεργίου.

Λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση, η 18χρονη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία και ευχαρίστησε τους κριτές και τους ανθρώπους της παραγωγής.

«Ένα πανέμορφο ταξίδι, αν και σύντομο, έφτασε στο τέλος του για εμένα. Τόσα χρόνια, περίμενα πως και πως να έρθει η στιγμή που θα βρεθώ κι εγώ μέσα σε αυτό το σπίτι, θα κάνω αυτές τις δοκιμασίες και θα γνωρίσω αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανη και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία και να αφήσω το στίγμα μου, το πραγματικό ταξίδι ξεκινάει τώρα… Να κυνηγάτε τα όνειρα σας και να μην το βάζετε κάτω, όσα εμπόδια κι αν βρεθούν στον δρόμο σας, αν το θέλετε πραγματικά θα το καταφέρετε. Και πάνω απ’ όλα, να είστε αληθινοί», έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην διαγωνιζόμενη.

Δείτε στην gallery την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved