Φάνης Μουρατίδης: Η συγκίνησή του όταν συναντήθηκε πρώτη φορά με τη Χαρούλα Αλεξίου στο Maestro
Media

Φάνης Μουρατίδης: Η συγκίνησή του όταν συναντήθηκε πρώτη φορά με τη Χαρούλα Αλεξίου στο Maestro

 O Φάνης Μουρατίδης και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου βρέθηκαν στο πλατό του «Mega Καλημέρα» και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22.30 στο MEGA.

«Μέσα από τη δουλειά μας βιώσαμε κάτι μοναδικό ως εμπειρία…είναι κάτι καινούριο, μοναδικό που σίγουρα έχει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη» είπε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

«Για εμάς ήταν μία σπουδαία εμπειρία, το χάρισμα το δικό του να μπορεί να μαζεύει ανθρώπους και να φτιάχνει χημείες και μια ομάδα…είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι που περάσαμε μαζί» δήλωσε ο Φάνης Μουρατίδης σχετικά με την συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Αναφορικά με τον ρόλο της, τη «Σοφία», η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου περιέγραψε πως είναι μία γυναίκα που έχει εγκλωβιστεί σε μια ζωή που δεν επιθυμεί. Καλύπτει διάφορες ανομίες, εκ των οποίων και μερικές του συζύγου της ενώ είναι ερωτευμένη και με άλλον άντρα.

«Συμβιβάζεται και προσπαθεί να σπάσει τα δεσμά της με όποιον τρόπο μπορεί» προσθέτει.

Ο Φάνης Μουρατίδης υποδύεται έναν άνθρωπο που ξεκίνησε έχοντας όραμα, καλές προθέσεις, που θέλει να πετύχει και είναι αυτός που φέρνει τον «Μαέστρο» στο νησί.

«Είμαι υποψήφιος δήμαρχος και σπόνσορας των πολιτισμικών και φέρνω τον «μαέστρο» για να ξεκινήσει ξανά το φεστιβάλ μουσικής στο νησί» εξηγεί.

Σχετικά με τη συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου, που υποδύεται την πεθερά του στη σειρά, δηλώνει πολύ τυχερός.

«Η εφηβεία μου έχει συνδυαστεί με την Χαρούλα…είναι τα πρώτα τραγούδια που μαθαίνω να χορεύω, όλες οι αναφορές μου είναι από εκείνη την εποχή…με συγκινεί ακόμη» συμπληρώνει.

Ενθυμούμενος την πρώτη μέρα που συναντήθηκε με την Χαρούλα Αλεξίου, ο ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά πως «προσπάθησε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

«Ήταν τρομερά συγκινητικό…ήθελα να την απολαύσω…δεν θα το ξεχάσω ποτέ» προσθέτει.

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου λέει χαρακτηριστικά πως κάθε φορά που βλέπει σκηνές από τη σειρά «ζωγραφίζεται ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της».

«Έχουμε περάσει πολύ ωραία, μπορεί να ακούγεται συχνά αυτό, αλλά αυτό βιώσαμε σε όλα τα επίπεδα… κάθε φορά που βλέπουμε σκηνές είναι σαν ένα reunion» συμπληρώνει.

Σχετικά με τη δική της επαφή με την Χαρούλα Αλεξίου είπε πως είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν ωστόσο είναι «τόσο υπέροχο να τη συναντάς και να ακούς τη φωνή της και να είσαι στην περιοχή της αύρας αυτής της γυναίκας».

«Είναι υπέροχο να βλέπεις αυτή τη λαχτάρα ενός ανθρώπου που μπαίνει σε έναν νέο κόσμο και μπαίνει με αυτό το έντονο παρθενικό στοιχείο, είναι πολύ συγκινητικό για εμάς» συμπλήρωσε ο Φάνης Μουρατίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved