Γιάννα Ζιάννη: «Πάω με μεγάλη χαρά στα γυρίσματα της σειράς Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»
Media

Γιάννα Ζιάννη: «Πάω με μεγάλη χαρά στα γυρίσματα της σειράς Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Τη Γιάννα Ζιάννη την απολαμβάνουμε φέτος μέσα από τη νέα κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Η ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε στο Mytv για την ηρωίδα που υποδύεται, την Πετράνα, και μας έδωσε μια μικρή γεύση απ’ όσα θα παρακολουθήσουμε στο σίριαλ.


Στη σειρά υποδύεστε την Πετράνα. Τι χαρακτήρας είναι;

Η Πετράνα είναι από τη Βουλγαρία και δουλεύει στο σπίτι της Μαί- ρης, την οποία υποδύεται η Βάσω Λασκαράκη. Είναι ένας έμπιστος και δικός τους άνθρωπος, που μετέχει στα προβλήματα της οικογένειας, λέει τη γνώμη της και πετάγεται εκεί που δεν πρέπει. Όμως είναι ένας γλυκός, ζεστός και δοτικός άνθρωπος, με πολλή αγάπη, που αισθάνεται μέλος της οικογένειας.

Θα παρεμβαίνει στη ζωή της Μαίρης και του Γιώργου όποτε το κρίνει απαραίτητο;

Θα παίρνει ενεργά μέρος, ώστε ya διατηρήσει την οικογένεια ενωμένη και κοντά. Φροντίζει πολύ την οικογένεια της Μαίρης και του Γιώργου.

Πώς περνάτε στα γυρίσματα;

Τους ανθρώπους που συναντώ στα γυρίσματα τους γνώριζα ήδη, εκτός από τον Κωνσταντίνο Γαβαλό, που υποδύεται τον κύριό μου. Νιώθω πολύ οικεία, ωραία και δημιουργικά. Αυτό είναι πολύ όμορφο να συμβαίνει στα γυρίσματα. Εγώ δεν έχω θέατρο αυτή την περίοδο. Όταν δεν έχεις, λοιπόν, σου λείπει αυτή η μυρωδιά τού να κάνεις την πρόβα, να προτείνεις κάτι. Είναι πολύ ανοιχτός ο σκηνοθέτης μας, νιώθουμε ωραία και ασφαλείς στο περιβάλλον να το κάνουμε. Πάω με μεγάλη χαρά στα γυρίσματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved