GNTM: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το τηλεφώνημα στην Καγιά και η διακοπή της επικοινωνίας τους
Media

GNTM: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το τηλεφώνημα στην Καγιά και η διακοπή της επικοινωνίας τους

Super Κατερίνα: Στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δηλώσεις η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM μίλησε για το ριάλιτι αλλά και για τις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά και τους άλλους κριτές. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει ότι την είχε πάρει τηλέφωνο για να μάθει αν θα είναι κι εκείνη φέτος στο παιχνίδι. Από τότε δεν ξαναμίλησαν ποτέ!

«Δεν έχω δει ακόμα GNTM, δεν βλέπω τηλεόραση, αλλά θα κάνω ένα catch up στο μέλλον. Δεν έχω κάνει κουβέντα με το κανάλι για να είμαι ξανά στο παιχνίδι. Δεν έχω δει τα κορίτσια που έχουν μπει μέσα στο σπίτι… Για την κριτική επιτροπή κάποια πρόσωπα τα ήξερα, κάποια τα γνώρισα. Ο Γιώργος Καράβας είχε πέρυσι έναν άλλο ρόλο αρχικά που του ταίριαζε, τώρα στο συγκεκριμένο δεν τον έχω δει για να κρίνω. Δεν έχουμε επικοινωνία με τη Βίκυ Καγιά. Με τη Βίκυ είχαμε μίλησε τηλεφωνικά πριν ξεκινήσει το project. Δεν ήξερα εάν θα είμαι στον νέο κύκλο, και την πήρα τηλέφωνο για να μάθω. Τον Γιώργο τον είχα δει και του είπα καλή επιτυχία», σχολίασε σχετικά με
το GNTM.

Όσο για το τροχαίο ατύχημα με την νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων Κυβέλη Χατζηευστρατίου και τον 60χρονο νεκρό στην Κυψέλη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε: «Δεν γνωρίζω καθόλου για το θανατηφόρο τροχαίο, τι να πω, είναι λυπηρό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved