Maestro: Έτσι ξεκίνησε η σειρά του Παπακαλιάτη - Η Χάρις Αλεξίου συγκίνησε το κοινό και αποθεώθηκε
Media

Maestro: Έτσι ξεκίνησε η σειρά του Παπακαλιάτη - Η Χάρις Αλεξίου συγκίνησε το κοινό και αποθεώθηκε

Maestro: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ αυτής της Πέμπτης (13/10) η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που το τηλεοπτικό κοινό περίμενε πώς και πώς.

Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς...

Ο Ορέστης είναι μουσικός και έφτασε στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί γνώρισε όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια ήταν η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.


Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Πριν καλά - καλά ξεκινήσει η πρεμιέρα της σειράς, και όσο προβαλόταν η Γη της ελιάς, οι τηλεθεατές, έδειχναν με τα σχόλιά τους στο Twitter την ανυπομονησία τους. Την περίμεναν πώς και πώς, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας πανικός στο hashtag #Maestro.

Πάρτε μια γεύση από τα tweets που γράφτηκαν στην παρακάτω photo gallery:

Από τα πρώτα λεπτά είδαμε και την Χαρούλα Αλεξίου η οποία μπορεί να σταμάτησε το τραγούδι, όμως, μόνο που ακούστηκε η φωνή της κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό!

Δείτε απόσπασμα από τη σειρά στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved