Ο Γιατρός: Έρχεται η νέα σειρά του Alpha – Όσα θέλεις να ξέρεις
Media

Ο Γιατρός: Έρχεται η νέα σειρά του Alpha – Όσα θέλεις να ξέρεις

Ο Γιατρός: Το κανάλι της Κάντζας έχει βάλει στο φουλ τις μηχανές στον τομέα της μυθοπλασίας κι ετοιμάζει μια ακόμη ολοκαίνουρια παραγωγή που έχει καταγωγή... από την Ιταλία.

Ύστερα από τον «Σασμό», το «Αυτή η νύχτα μένει», τον «Παράδεισο των κυριών» και το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μια ακόμη σειρά έχει ξεκινήσει γυρίσματα και θα ενταχθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου στο πρόγραμμα του ALPHA.

Πρόκειται για τον «Γιατρό», ένα δράμα, το πρωτότυπο σενάριο του οποίου μας έρχεται από την Ιταλία με τίτλο «Nelle tue man! (Στα χέρια σου)» και προβάλλεται από το 2020 στο RAI UNO.

Η σειρά θα μεταδίδεται μία φορά την - εβδομάδα, πιθανότητα κάθε Παρασκευή. Μάλιστα, η υπόθεση που θα αναπτυχθεί σε 32 επεισόδια, είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του δρ Pierdante Piccioni που μετά από ένα τροχαίο στον περιφερειακό της Πάβιας έπαθε αμνησία κι έχει ένα κενό μνήμης 12 χρόνων.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου που την περσινή χρονιά υπέγραψε τη σειρά της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ». Οσο για τον βασικό πρωταγωνιστή, αυτός θα είναι ο Κωνσταντίvoς Μαρκουλάκης.



Η υπόθεση

Ο κεντρικός ήρωας είναι επικεφαλής του παθολογικού τμήματος ενός νοσοκομείου. Κατά καιρούς τον διακατέχει αλαζονεία, είναι σχολαστικοί. ενώ δεν πιστεύει στη σχέση γιατρού - ασθενούς. Στην πραγματικότητα εμπιστεύεται μόνο το ένστικτο το δικό του και της ομάδας του και συγκεκριμένα της βοηθού του με την οποία έχει σχέση. Η ιστορία ξεκινάει όταν μια μέρα ο πατέρας ενός αγοριού που πέθανε πρόσφατα στην παθολογική πτέρυγα λόγω ενός λάθους της ιατρικής ομάδας, πηγαίνει στο νοσοκομείο οπλισμένος και τον πυροβολεί στο κεφάλι. χωρίς όμως να τον σκοτώσει. Το τραύμα προκαλεί στον γιατρό απώλεια μνήμης και ξεχνά τα 12 τελευταία χρόνια της ζωής του.

Οταν ξυπνάει είναι πεπεισμένος ότι είναι 2010 και όχι 2022 έχοντας ως τελευταία ανάμνηση ότι έχει υπογράψει την πρώτη του σύμβαση ως γιατροί. Για πρώτη φορά στη ζωή του δεν είναι ο διακεκριμένος διάσημος και δημοφιλής επιστήμονας αλλά ένας απλός ασθενής Με μια ζωή κομμένη στα δύο, ο άντρας κατρακυλά ξαφνικά σε έναν άγνωστο κόσμο, στον οποίο τα αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένα και το νοσοκομείο είναι το μόνο μέρος που πραγματικά νιώθει σαν το σπίτι του. Ωστόσο δεν αναγνωρίζει το μεγαλύτερο το μέρος του προσωπικού. Καταποντισμένος σε ένα ακατανόητο παρόν, δεν μπορεί πλέον να ζήσει κανονικά και είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του από την αρχή προσπαθώντας να οικοδομήσει ένα νέο μέλλον, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Πηγή tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved