Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής δεν με βγάζει φωτογραφίες. Ποιος άντρας θα κάτσει να σε βγάλει;»
Media

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής δεν με βγάζει φωτογραφίες. Ποιος άντρας θα κάτσει να σε βγάλει;»

Χαμογέλα και πάλι: Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην παρουσίαση του Celebrity Game Night στο MEGA, που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ αλλά και για τη ζωή και τα επαγγελματικά της.

«Είμαι η Σμαράγδα ό,τι και να κάνω, παντού. Δεν μπορώ να υποδυθώ κάποιον άλλο από το να είμαι ο εαυτός μου. Το Celebrity Game Night είναι πιο κοντά σε μένα, γιατί δεν έχω κάποια λόγια να μάθω, είναι πιο κοντά στο τι μου έρχεται αυθόρμητα να κάνω. Υπάρχει ένα φίλτρο δεν είμαι σαν να είμαι στο σπίτι μου, αλλά είμαι ο εαυτός μου. Θα τολμούσα κάτι διαφορετικό. Δεν θα μπορούσα να κάνω ένα μαγκαζίνο», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Για άλλες επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε χαρακτηριστικά: «Μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές και παιχνίδια που δεν με ενδιέφεραν. Είχε γραφτεί ότι μας πρότειναν με τον Θοδωρή Αθερίδη να κάνουμε εκπομπή, αλλά όχι δεν το σκεφτόμαστε. Δεν θα πήγαινα στο survivor, ξέρουν οι άνθρωποι που με βλέπουν. Δεν έχω πάει για κανονικό camping, θα πάω στο survivor;».

Μεταξύ άλλων η Σμαράγδα Καρύδη τοποθετήθηκε σχετικά με τα social media και τη σχέση της με αυτά.

«Δεν απαντάω σε σχόλια ή σε πράγματα που ακούγονται. Βαριέμαι , δεν μπορώ να απαντάω σε όλους. Και στα θετικά τι να απαντήσω; "ευχαριστώ πολύ;". Δεν έχω χρόνο να απαντάω σε όλους, ασχολούμαι με τόσα πράγματα. Ασχολούμαι πιο πολύ σαν παιχνίδι με το Instagram. Περνάω φάσεις με τα social media. Τα καλοκαίρια έχω χρόνο, γι΄ αυτό ασχολούμαι. Ο Θοδωρής δεν με βγάζει φωτογραφίες. Ποιος άντρας θα κάτσει να σε βγάλει φωτογραφίες; Έχω μία αγαπημένη φίλη», είπε.

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved