Ρίζες: Απίστευτο! Ο Θανάσης Ευθυμιάδης περπάτησε ξυπόλητος πάνω σε σπασμένα γυαλιά
Media

Ρίζες: Απίστευτο! Ο Θανάσης Ευθυμιάδης περπάτησε ξυπόλητος πάνω σε σπασμένα γυαλιά

Ρίζες: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ξεπέρασε τους φόβους του και περπάτησε πάνω σε σπασμένα γυαλιά.

Στο σημερινό επεισόδιο (15/10) της εκπομπής που παρουσιάζει στο Mega, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, κατάφερε για άλλη μια φορά να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

«Μιλάμε για την ελευθερία. Πώς όμως θα φτάσουμε στην ελευθερία εάν δεν αποδεσμευτούμε πρώτα από τους φόβους που μας περιορίζουν;», είπε ο ίδιος και ξεκίνησε να περπατά ξυπόλητος πάνω στα σπασμένα γυαλιά,

Όπως τόνισε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, μην δοκιμάσετε το παραπάνω μόνοι σας, καθώς είναι απαραίτητη η κατάλληλη ψυχοσωματική προετοιμασία.

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός μιλώντας πρόσφαατα για τις «Ρίζες» είπε στην Ελένη Μενεγάκη: «Προσεγγίσαμε το θέμα της ισορροπίας από όλες τις πλευρές, και από την ψυχολογική και από τη σωματική. Συναντήσαμε ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Ανθρώπους που έχουν πετύχει την ισορροπία παρά την αρνητικότητα. Ισορροπία σημαίνει να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας, να πούμε “δεν θέλω να γέρνω μία από εδώ και μία από εκεί ανάλογα με το τι κάνει ο πολύς ο κόσμος και τι λένε εκείνοι που κανονίζουν τα πράγματα”. Να βρούμε ο καθένας κάτι που τον κρατάει σε επαφή με τον εαυτό του, σε καθημερινή βάση. Να αφήσουμε το κινητό για λίγο στην άκρη έστω και για λίγα λεπτά, να πούμε “αυτά τα λεπτά τα θέλω για μένα, θέλω να δω τι γίνεται στον κόσμο που υπάρχει μέσα μου”».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τις Ρίζες εδώ:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved