Κόκκινο Ποτάμι: Το μωρό της Ιφιγένειας κινδυνεύει και το Twitter... «θρηνεί»!
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Το μωρό της Ιφιγένειας κινδυνεύει και το Twitter... «θρηνεί»!

Κόκκινο Ποτάμι: Στο σημερινό επεισόδιο (16-10) ο μικρός Μιλτιάδης, το μωρό της Ιφιγένειας και του Μίλτου κινδυνεύει, με την μητέρα του να μην αντέχει άλλο την αναμονή, μιας και το μόνο που θέλει είναι να μάθει τι είναι αυτό που έχει το παιδί της, ώστε να γίνει καλά. 

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, οι τηλεθεατές δεν σταματούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις από τη σειρά, μιας και οι σκηνές είναι καθηλωτικές.

Στο σημερινό επεισόδιο από το Κόκκινο Ποτάμι, η Ιφιγένεια δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς ο γιος της μπορεί να πεθάνει, μιας και είναι το μοναδικό στήριγμα που της έχει απομείνει, μιας και δεν έχει κανέναν άλλον που να ξέρει ότι είναι ζωντανός και ότι μπορεί να είναι δίπλα της!

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο:

Το παιδί της Ιφιγένειας και του Μίλτου κινδυνεύει άμεσα, καθώς οι γιατροί στο νοσοκομείο το θεωρούν ξεγραμμένο. Σε αντίθεση με τον Δημοσθένη που έχει κάνει μια τελείως διαφορετική διάγνωση για το μωρό. Για να το σώσει οργανώνει κρυφά από όλους ένα χειρουργείο με την Ιφιγένεια να διαφωνεί μαζί του. Του επιτίθεται και αντιδρά πολύ άσχημα. Σύντομα όμως θα το μετανιώσει γιατί η υγεία του παιδιού μετά από την παρέμβαση του Δημοσθένη βελτιώνεται σημαντικά.

Ο Λουκάς οργανώνει τον εκμαυλισμό της εξαδέρφης του, Ανθής σ’ ένα ύποπτο Καφέ - Αμάν. Ο χώρος αυτός μόνο αυτό που φαίνεται δεν είναι, αφού εκεί λειτουργεί παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και πορνείο. Ο ιδιοκτήτης του Καφέ – Αμάν, είναι ο Σίμος, ένας νέος χαρακτήρας που θα γνωρίσουμε σήμερα τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Πρόκειται για έναν αδίστακτο άνθρωπο του υποκόσμου που θα εκμεταλευτεί τα χρέη που έχει στο μαγαζί του ο Λουκάς που έχει πάθος με τον τζόγο. Με τον τρόπο του τον αναγκάζει να του φέρει την Ανθή για να τραγουδάει στο Καφέ – Αμάν, αλλά θα τους εκβιάσει και τους δύο και θα την εκπορνεύσει.

Η συγκλονιστική σκηνή με την Ιφιγένεια να νιώθει ότι χάνει το παιδί της αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι σημειώνουν τα σχόλια ότι τα βασανιστήριά της δεν έχουν κανένα τέλος.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved