Λύτρας: Η αποκάλυψη για Ζουγανέλη – Δημητρίου, η υπόθεση Παλιοσπύρου και το έμφραγμα (Video)
Media

Λύτρας: Η αποκάλυψη για Ζουγανέλη – Δημητρίου, η υπόθεση Παλιοσπύρου και το έμφραγμα (Video)

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για την κουμπαριά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου, αποκάλυψε αν έχουν χωρίσει, αναφέρθηκε στην υπόθεση της Παλιοσπύρου και τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε και αποκάλυψε ότι είχε πάθει έμφραγμα πριν τρία χρόνια.

Αρχικά ο κύριος Λύτρας μιλώντας στην Όλγα Λαφαζάνη, είπε: «Έχω πάθει έμφραγμα πριν από 3 χρόνια περίπου. Αυτό που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ήταν το άγχος και η πίεση της δουλειάς.

Ήταν μία εβδομάδα πάρα πολύ δύσκολη και ξαφνικά το Σάββατο που ξύπνησα δεν αισθανόμουν καλά, αισθανόμουν έναν περίεργο πόνο στον λαιμό. Πήγα στο νοσοκομείο και μου ανακοίνωσαν ότι έχω πάθει έμφραγμα. Νοσηλεύτηκα, έκανα επέμβαση και ευτυχώς όλα καλά».

Για την κουμπαριά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου και τι τελικά συμβαίνει στο ζευγάρι ο Απόστολός Λύτρας είπε: «Εγώ είμαι φίλος με τον Σπύρο Δημητρίου και μου ζήτησαν να τους παντρέψω.

Δέχτηκα αμέσως. Υπήρχε μεγάλο άγχος την ημέρα του γάμου για το αν θα υπάρξουν κάμερες. Από αυτά που γνωρίζω εγώ -νομίζω θα το ήξερα- είναι μία χαρά, δεν έχουν χωρίσει. Τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις όπως και να το κάνουμε».

Ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση Παλιοσπύρου λέγοντας: Όταν ανέλαβα την υπόθεση της Παλιοσπύρου, δέχτηκα απειλητικά mail.

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Λύτρας: Η αποκάλυψη για την μικρή του κόρη! Είναι ηθοποιός και θα τη δούμε σε σειρά

Απόστολος Λύτρας: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αδαμαντίδης έχει χτυπήσει την σύντροφό του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved