Ταμπακάκης για Μαύρο Ρόδο: «Ο Πέτρος δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ»
Media

Ταμπακάκης για Μαύρο Ρόδο: «Ο Πέτρος δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ο οποίος υποδύεται στη σειρά Μαύρο Ρόδο τον Πέτρο Καστρινό, τον άνθρωπο δηλαδή που θα ξελογιάσει τη μοναχή Ελισάβετ, μιλάει για τον ρόλο του αλλα και για όσα πρόκειται να δούμε άμεσα... 

Όπως είπε για τον ρόλο του: «Έχω αγαπήσει τον Πέτρο Καστρινό από το «Μαύρο Ρόδο» γιατί είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτόν. Ο Πέτρος θα κάνει πράγματα που δεν εγκρίνουμε, δεν σέβεται τα όρια της Ελισάβετ. Όταν σου λέει ο άλλος «μέχρι εδώ» είναι μέχρι εδώ. Το ότι ο Πέτρος δε σέβεται τα όρια της Ελισάβετ δεν τον κάνει κακό, αλλά ανώριμο και αλαζόνα».

Και συνέχισε: «Το στοίχημα το βάζει με τους φίλους του, γιατί ουσιαστικά ντρέπεται να τους πει ότι του αρέσει η δόκιμη μοναχή. Είναι μία πρόφαση για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν ενδίδει εύκολα, το βασικό εμπόδιο είναι ότι αυτή η κοπέλα έχει ταχθεί στο Θεό, αλλά υπάρχει μία βαθιά σύνδεση αυτών των δυο παιδιών».

Σε ό,τι αφορά τη χημεία που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνον και την συμπρωταγωνίστριά του Φωτεινή Παπαθεοδώρου που υποδύεται τη μοναχή Ελισάβετ, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης τόνισε: «Έχει πρόσωπο αγγελικό, είναι παρούσα, επαγγελματίας, συνεπής, διαβασμένη, έχει χιούμορ…».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, μιλώντας για το πώς έφτασε να γίνει ηθοποιός αποκάλυψε ότι αρχικά, μετά τις πανελλήνιες πέρασε στο πανεπιστήμιο για οικονομικές σπουδές. Όμως, μετά το πρώτο έτος, πέρασε κατευθείαν στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη των δικών του.

Ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι κάνουμε θέατρο για ψυχοθεραπεία. Δεν είναι αυτός ο δρόμος, γιατί μπορεί να τρελαθείς ακόμη πιο πολύ εάν δεν είσαι καλά. Πρέπει να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου για να γίνεις ηθοποιός, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος και με το μέσα σου, με τα σκοτάδια σου, και πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς».

Ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε, ξεκίνησε ψυχοθεραπεία στην ηλικία των 18 ετών από επιλογή και χωρίς να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αφορμή.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε και για το πρώτο φιλί που αντάλλαξε ως Πέτρος με τη μοναχή Ελισάβετ. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved