Κατερίνα Λέχου: Επιστροφή στην τηλεόραση! Ο ρόλος στη νέα σειρά του Ant1 «Μάγισσα»
Media

Κατερίνα Λέχου: Επιστροφή στην τηλεόραση! Ο ρόλος στη νέα σειρά του Ant1 «Μάγισσα»

H Κατερίνα Λέχου επιστρέφει στο γυαλί! 

Την όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιό είχαμε να τη δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρή οθόνη από το 2011, όταν υποδύθηκε τη δασκάλα στη Σπιναλόγκα στη σειρά «Το νησί» του Mega. Εκτοτε έκανε κάποια γκεστ περάσματα στην τηλεόραση.

Η αγαπημένη ηθοποιός έπειτα από σχεδόν έντεκα χρόνια έκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, να πρωταγωνιστήσει στη νέα φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1 με τον τίτλο «Μάγισσα», καθώς φέρεται ότι είπε το «ναι» στον σκηνοθέτη της παραγωγής, Λευτέρη Χαρίτο. Εξάλλου, σε προχωρημένες συζητήσεις με τους υπεύθυνους της συγκεκριμένης παραγωγής βρίσκεται και ο γοητευτικός ηθοποιός Τάσος Νούσιας, ο οποίος, εκτός απροόπτου, θα υπογράψει μέσα στις επόμενες ημέρες το συμφωνητικό συνεργασίας του με τη σειρά.

Να θυμίσουμε ότι η σειρά «Μάγισσα» θα φέρει τις υπογραφές του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου των «Αγριων μελισσών» Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη. Η νέα αυτή σειρά αποτελείται από 60 επεισόδια και θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή μέσα στους πρώτους μήνες του 2023. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν στο 1818 και να ζήσουν μια βεντέτα δύο οικογενειών στη σκληρή Μάνη, στην προεπαναστατική Ελλάδα!

Στη σειρά θα παίξουν και αρκετοί ηθοποιοί που έπαιξαν στις «Αγριες μέλισσες», όπως η Ελλη Τρίγγου, η οποία θα είναι η Μάγισσα, ο Αναστάσιος Ροϊλός, ο Γιώργος Γάλλος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Νίκος Ψαρράς κ.ά. Η «Μάγισσα» χαρακτηρίζεται θρίλερ μυστηρίου, που θα διαδραματίζεται τα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Πελοπόννησο. Μια γυναίκα που βλέπει τα μελλούμενα, οραματίζεται ένα μωρό πνιγμένο σ’ ένα ποτάμι. Την επόμενη ημέρα από το όνειρο που έχει δει, βρίσκεται το μωρό νεκρό στο ποτάμι και ο πατέρας με τη μάνα του σε κατάσταση σοκ.

Η Μάγισσα οδηγείται στις Αρχές του τόπου γιατί αποκάλυψε αυτό που πρόβλεψε σε λάθος άνθρωπο και βρίσκεται κατηγορούμενη για τον φόνο του μωρού. Πάντως, οσονούπω θα «σκάσει» και ενημερωτικό δελτίο Τύπου από το κανάλι, το οποίο θα μας περιγράφει ακριβώς την υπόθεση αλλά και τους χαρακτήρες της σειράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved