Media

Άκρως αποκαλυπτική η Τζόυς Ευείδη: «Μετά το “Ρετιρέ” δούλευα σερβιτόρα» (video)

Gossip-tv Team

Η Τζόυς Ευείδη δεν διστάζει να ''ανοίγει'' την καρδιά της σε κάθε της συνέντευξη και να αποκαλύπτει τις ''αλήθειες'' της ψυχής της.

Η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής, Στούντιο 4 και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κόμπλεξ της όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην περίοδο που δούλευε ως σερβιτόρα.

«Είμαι κομπλεξική, ντρέπομαι να πάω να ζητήσω δουλειά. Γενικά δεν ζητάω. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ποτέ. Είχα πάει όμως γονυπετής στον Λειβαδά να με πάρει στο θέατρο, τα αρχαία χρόνια. Ήθελα να δουλέψω, ήμουν γύρω στα 27-28. Μου έκανε τη ζωή ποδήλατο. με λυπήθηκε και με πήρε στη δουλειά», δήλωσε αρχικά η Τζόυς Ευείδη.

Και πρόσθεσε:«Εγώ καλά πέρασα στη ζωή μου. Ήταν επιτυχία το Ρετιρέ. Το θέατρο δεν έπαιρνε της… μόδας. Ο Κιμούλης με βοήθησε πιο πολύ από όλους. Μετά άρχισε να ανοίγει η δουλειά. Τον εαυτό μου τον μαστιγώνω καθημερινά. Τότε ήμασταν άνεργοι ηθοποιοί που δουλεύαμε σερβιτόροι. Μετά το Ρετιρέ δούλεψα ως σερβιτόρα βέβαια. Παντού δούλευα. Είχα πάρα πολλές προτάσεις ως σερβιτόρα. Αν είχα τις ίδιες προτάσεις και ως ηθοποιός, θα ήμουν η Βουγιουκλάκη».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved