Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ξεκίνησε την γκρίνια και οι τηλεθεατές δεν την αντέχουν άλλο: «Φτάνει πια»
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ξεκίνησε την γκρίνια και οι τηλεθεατές δεν την αντέχουν άλλο: «Φτάνει πια»

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο,  η κόντρα Μυρτάλης και Ισμήνης για το θέμα της δουλειάς, "άναψε φωτιές" στο Twitter, με τους τηλεθεατές να μην αντέχουν άλλο την υστερία της Μυρτάλης. 

Η αγαπημένη σειρά έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με το τηλεοπτικό κοινό να μην σταματά στιγμή να την παρακολουθεί, μιας και οι εξελίξεις τρέχουν καθημερινά.

Στα τελευταία επεισόδια από τη Γη της Ελιάς έχουμε δει πώς η Μυρτάλη έχει απαράδεκτη συμπεριφορά στα επαγγελματικά της, μιας και πιστεύει πώς πάντοτε έχει δίκιο και τα πράγματα θέλει να γίνονται μόνο όπως θέλει εκείνη. Αυτό συνέβη και στο σημερινό επεισόδιο, σε μια συζήτηση που είχε με την Ισμήνη για το θέμα της εταιρίας που έχουν μαζί με τις κρέμες...

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Ισμήνη είπε ότι θα λείψει λίγο από την εταιρία για κάποιες εξωτερικές δουλειές, κάνοντας έξαλλη την Μυρτάλη που την κατηγόρησε ότι εξαιτίας της η δουλειά θα μείνει πίσω και δεν θα μπορούν να τα βγάλουν πέρα με όλες τις παραγγελίες. Ο τρόπος της Μυρτάλης προς την συνεργάτιδά της ήταν απαράδεκτος, μιας και την φώναξε ειρωνικά και προσπάθησε να της κάνει υποδείξεις.

Αυτός είναι άλλωστε και ο τρόπος που χρησιμοποιεί και στην οικογενειακή επιχείρηση, που κατέχει το 51%. Οι χρήστες του Twitter δεν άντεξαν άλλο να την ακούν να φωνάζει και ζήτησαν επιτέλους να κλείσει μια φορά το στόμα της και να μιλάει καλύτερα!

Δείτε τα σχετικά Tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved