Μαύρο Ρόδο: Το ανατρεπτικό spoiler της Νικολούζου: «Η ιστορία ακόμη δεν έχει ξεδιπλωθεί»
Media

Μαύρο Ρόδο: Το ανατρεπτικό spoiler της Νικολούζου: «Η ιστορία ακόμη δεν έχει ξεδιπλωθεί»

Καλλιεργημένη, άνθρωπος γλυκός και ευγενής, η Ηλέκτρα Νικολούζου μιλά για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» αποκαλύπτοντας στοιχεία για την ηρωίδα της δίνοντας το πιο ανατρεπτικό spoiler.

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα μετά από αυτή τη μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε ο κόσμος στη σειρά;

Τεράστια χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Οι εποχές είναι δύσκολες και είναι εξαιρετικά παρηγορητικό να βλέπεις αυτή την αποδοχή από τον κόσμο.

Δημιουργεί άγχος η μεγάλη επιτυχία;

Η αγωνία υπήρχε πριν δούμε το πρώτο επεισόδιο (γέλια). Τώρα δεν έχουμε άγχος. Έχουμε αρχίσει και δενόμαστε «επικίνδυνα» μεταξύ μας και κάνουμε αυτό που κάναμε από την αρχή, κάνουμε τη δουλειά μας με συγκέντρωση και αγάπη, θέλουμε να συνεχίσει η σειρά να πηγαίνει καλά.

Το θέμα της πίστης τελικά ενδιαφέρει τόσο πολύ το κοινό;

Είναι ένα τεράστιο θέμα στον άνθρωπο, είναι το αιώνιο ζήτημα

Σε αυτή τη σειρά βλέπουμε και έναν σκοτεινό κόσμο, στον οποίο εμπλέκεστε...

O σύζυγός μου Θέμης Καστρινός είναι μπλεγμένος σε έναν σκοτεινό κόσμο της νύχτας, οπότε κι εγώ κατά μία έννοια. Και πώς θα γινόταν διαφορετικά, αφού ζώ μαζί του... Είναι φυσικό μέσα από τον έρωτά τους να επηρεάζει ο ένας τον άλλον. Η δική μου ηρωίδα έχει πάρει μέρος της ενέργειας του άντρα της.

Αυτό το ζευγάρι θα μας απασχολήσει;

Ο Θέμης και η Αγγελική είναι ένα ζευγάρι που έχει πολύ ψωμί. Η ιστορία μας ακόμη δεν έχει ξεδιπλωθεί.

Η Αγγελική Σπιλιώτη Καστρινού είναι μία ηρωίδα ανάμεσα σε δύο άντρες, σε δύο κόσμους, πολυδιάστατη

Είναι μία γυναίκα σε δύο ταμπλό. Από in μία ο άνδρας της Θέμης Καστρινός, από την άλλη ο Βίκος που την υπερλατρεύει. Αυτή η σχέση δεν είναι μία φαινομενικά εξωσυζυγική σχέση. Κατά τη διάρκεια της σειράς θα δούμε τους λόγους που την οδήγησαν εκεί. Έχει πληγωθεί βαθιά, όσο κι αν αγαπά τον Θέμη, οπότε αναζητά επιβεβαίωση, φροντίδα σε κάποιον άλλον άντρα.

Πηγή tv Τύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved