Νίκος Κουκάς: Ο Γεράσιμος στο Μαύρο Ρόδο έχει σκοτεινές πλευρές που θα βγουν στην επιφάνεια
Media

Νίκος Κουκάς: Ο Γεράσιμος στο Μαύρο Ρόδο έχει σκοτεινές πλευρές που θα βγουν στην επιφάνεια

Ο Νίκος Κουκάς, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Γεράσιμος από την σειρά «Μαύρο Ρόδο», μίλησε για τον ρόλο του στο «MEGA Καλημέρα».

Ο ηθοποιός μίλησε για το δέσιμο που έχει ο ρόλος του με την δόκιμη μοναχή Ελισάβετ, την οποία αγαπά από μικρό παιδί.

«Ο Γεράσιμος είναι ένα παιδί με αξίες, πολύ εργατικό και χαμηλών τόνων. Η αχίλλειος πτέρνα του είναι η Ελισάβετ, η παιδική του φίλη, τους συνδέουν πολλά πράγματα. Η Ελισάβετ είναι ο άνθρωπος που αγαπάει πιο πολύ από την ζωή του».

Πως θα αντιδράσει ο Γεράσιμος όταν αντιληφθεί ότι ο Πέτρος έχει στρέψει όλη του την προσοχή στην Ελισάβετ;

«Όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Πέτρος περιτριγυρίζει την Ελισάβετ θα μπει μπροστά. Ο Γεράσιμος έχει σκοτεινές πλευρές και κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια. Έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου, τις αξίες, αλλά και το ότι είμαι δοτικός με τους ανθρώπους που αγαπάω», είπε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Γεράσιμος έχει προσαρμόσει τη ζωή του γύρω από την Ελισάβετ, κι αυτή είναι η διαφορά του με τον ρόλο. Ο ηθοποιός έχει ερωτευτεί έντονα, αλλά δεν έχει αλλάξει όλη του τη ζωή για έναν άνθρωπο.

Ο Νίκος Κουκάς ασχολήθηκε με το μόντελινγκ όταν ήταν στην Αμερική, ωστόσο εκείνο που του άρεσε ήταν να ενσαρκώνει ρόλους και στα 18 του βρέθηκε να σπουδάζει υποκριτική στις ΗΠΑ.

Εκτός από το «Μαύρο Ρόδο», ο Νίκος Κουκάς συμμετέχει και στην παράσταση «Λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά» στο «Στούντιο Μαυρομιχάλη».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved