Γιώργος Λιάγκας: Σοκαρισμένος με τις φώτο «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είμαι και πατέρας»!
Media

Γιώργος Λιάγκας: Σοκαρισμένος με τις φώτο «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είμαι και πατέρας»!

O Γιώργος Λιάγκας και το Πρωινό ασχολήθηκε με την υπόθεση του Κολωνού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και κατά τη διάρκεια της εκπομπής, δέχθηκε κάποιες φωτογραφίες στο κινητό του και σοκαρίστηκε!

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Βλέπω τώρα φωτογραφίες. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας. Είμαι και πατέρας. Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός που το βίαζε τράβαγε φωτογραφίες και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Στη φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του. Φαίνεται να έχει και κάμερα και φαίνεται όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο…

Δεν ξέρω αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να σχηματίσει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες…

Δεν μπορώ να πω λόγια. Οι φωτογραφίες που είδα τώρα με έχουν σοκάρει, με έχουν παγώσει και στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται και ο ίδιος…Δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς, πώς, πώς; Με το 11χρονο. Βγες και ζήτα συγγνώμη από την οικογένειά σου και από το Πανελλήνιο.

Ζήτα συγγνώμη από το κοριτσάκι, για να αισθανθείς λίγο καλύτερα αν έχεις το παραμικρό συναίσθημα. Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξαναδεί το ήλιο της ημέρας. Δεν θα σωφρονιστεί ποτέ, δεν πρέπει να ξανακυκλοφορήσει ελεύθερος ποτέ. Δεν πρέπει! Και να προσέξουν και οι δικηγόροι του»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved