Media

Ματσούκα για Σταθακόπουλο: «Ποιος είναι; Δεν τον γνωρίζω» - Η αντίδραση on air της Τσιμτσιλή

Η Δήμητρα Ματσούκα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Σταθακόπουλου, ο οποίος είπε πως στο παρελθόν του είχαν χρεώσει σχέση με την ηθοποιό, ενώ δεν την γνωρίζει προσωπικά!  

Και η ηθοποιός απάντησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Είμαι πάρα πολύ κακή με τα ονόματα και δεν είμαι σίγουρη ότι τον γνωρίζω τον κύριο. Ποιος είναι; Σας απαντάω και ελπίζω ο άνθρωπος να μην με παρεξηγήσει αλλά δεν είμαι καθόλου καλή με τα ονόματα»!

Και συνέχισε να λέει: «Συνέβη το εξής και μου έκανε μεγάλη εντύπωση χθες που πήγα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Είχε μπει κάτι στο μάτι μου και δάκρυζα και το σχολιάσαμε γελώντας αυτό και οι δυο. Το διάβασα παντού και μάλιστα σε sites δημοσιογραφικά, σοβαρά ας πούμε, «ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Ματσούκα», «δάκρυσε στην εκπομπή». Εγώ που δεν κάνω λοιπόν συχνά story, φανταστείτε τι έπαθα που ήθελα να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Όχι, δεν έκλαψα σε καμία εκπομπή».

Και υπογράμμισε: «Είναι αστείο τώρα που μιλάμε για αυτό αλλά είναι όμως ενδεικτικό του πως λειτουργούν τα media σήμερα σε αυτή τη χώρα»!

Το σχόλιο της Δήμητρας Ματσούκα για τον Πάνο Σταθακόπουλο έφερε την αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία τόνισε: «Γιατί τέτοιον εκνευρισμό, δεν καταλαβαίνω. Ο Πάνος Σταθακόπουλος είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, πολύ γνωστός, ο τρόπος που επέλεξε να απαντήσει ήταν περίεργος. Το είναι ένα sex symbol που κατά καιρούς τις έχουν χρεώσει σχέσεις αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει αυτό εδώ. Έτσι απαντάς σε κάποιον που θέλει να εκμεταλλευτεί κάποιον ή να πάρει από την λάμψη σου. Παραείμαι ευαίσθητη γιατί τον συμπαθώ πολύ. Σε μια πιάτσα 10 ηθοποιών δεν ξέρεις τον Σταθακόπουλου που είναι από την μια επιτυχία στην άλλη, τι να πω».

Διαβάστε επίσης:

Δάκρυσε η Ματσούκα! Η αμηχανία της Σκορδά - «Κάτι σου έκαναν πίσω; Να σου δώσω λίγο χρόνο;»

Ματσούκα: Παραδέχεται πρώτη φορά: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό, γιατί...»

Ματσούκα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό αρκεί ο σκηνοθέτης να είναι κάποιος που θαυμάζω»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved