Η Θάλεια Ματίκα αναλαμβάνει δράση στην «Πτώση»
Media

Η Θάλεια Ματίκα αναλαμβάνει δράση στην «Πτώση»

Η Θάλεια Ματίκα, μία από τις ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, ετοιμάζεται να επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα της EPT 1.

Η ίδια, ύστερα από συζητήσεις επί συζητήσεων, απάντησε θετικά στην πρόταση που της έγινε, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη νέα αστυνομική σειρά «Η πτώση», σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη και πολλοί ακόμη ηθοποιοί.

Η ιστορία έχει στο επίκεντρο έναν καταξιωμένο χειρουργό, ο οποίος κατηγορείται ότι χειρούργησε, χωρίς να είναι αναγκαίο, έναν ασθενή του, που τελικά πέθανε στην επέμβαση και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ήταν εραστής της συζύγου του. Σύντομα, λοιπόν, ο χειρουργός καταδικάζεται και χάνει τα πάντα, βιώνοντας την απόλυτη πτώση του. Οι πρώτες προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται με γοργό ρυθμό, προκειμένου να αρχίσουν τα γυρίσματα και η νέα φιλόδοξη σειρά να κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Ιανουάριο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που είδαμε τηλεοπτικά τη Θάλεια Ματίκα ήταν την περίοδο 2019-2021, που πρωταγωνιστούσε στη δραματική σειρά του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», ενώ στη συνέχεια έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στην κωμική σειρά της EPT 1 «Η τούρτα της μαμάς».

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved