Μια νύχτα του Αυγούστου: Η τελευταία επιθυμία του γερο-Βανδουλάκη αιφνιδιάζει τη Μαρία
Media

Μια νύχτα του Αυγούστου: Η τελευταία επιθυμία του γερο-Βανδουλάκη αιφνιδιάζει τη Μαρία

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1 «Μια νύχτα του Αυγούστου», που μεταδίδεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου. 

Η συνάντηση του Μανώλη και του Αντώνη δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν οι δύο φίλοι από τα παλιά, ενώ ο θάνατος του γερο-Βανδουλάκη πυροδοτεί τη σύγκρουση ανάμεσα στην κόρη του Όλγα και στην οικογένεια της Μαρίας. Ποια απόφαση παίρνει ο εκλιπών που αιφνιδιάζει τους πάντες;

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, ώρα 22:00

Επεισόδιο 4ο: Η απρόσμενη συνάντηση μεταξύ του Μανώλη και του Αντώνη ξαναζωντανεύει το παρελθόν και φέρνει στην επιφάνεια όσα οι δυο παλιοί φίλοι δεν είπαν ποτέ ο ένας στον άλλον, μα και στον ίδιο τους τον εαυτό. Παράλληλα, ο θάνατος του Ανδρέα Βανδουλάκη πυροδοτεί τη σύγκρουση ανάμεσα στην κόρη του Όλγα και στην οικογένεια της Μαρίας, μα η κατάληξη θα αιφνιδιάσει τους πάντες. Στο μεταξύ, την περιέργεια του Ανδρέα κινεί ένας αινιγματικός κρατούμενος, ο Χρόνης, που ισχυρίζεται ότι είναι ιερέας. Η Αγάθη απογοητεύεται από τη συμπεριφορά του Σταύρου, ο οποίος, αν και είχε αρχίσει να τη φλερτάρει, ξαφνικά και για κάποιον μυστήριο λόγο τώρα την αποφεύγει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved