Βάσω Γουλιελμάκη: Η μεταφυσική εμπειρία μετά τον θάνατο της μαμάς της –«Ήταν τρομερό»
Media

Βάσω Γουλιελμάκη: Η μεταφυσική εμπειρία μετά τον θάνατο της μαμάς της –«Ήταν τρομερό»

Η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», τις φορές που έφτασε κοντά στον γάμο και την απώλεια της μητέρας της.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

«Η Βιολέτα είναι κολλητή φίλη της τρίτης Μαίρης, της Κατερίνας Ζαρίφη. Είναι μια γυναικά μέσα στη χαρά και την ενέργεια. Η Βιολέτα βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι της Μαίρης, αλλά δεν κάνει δουλειές. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η σχέση της Βιολέτας με την Μαίρη. Αυτές οι δυο είναι ανεξέλεγκτες», είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

Για την καριέρα της και την μητρότητα, επεσήμανε ότι «η καριέρα μου ήταν πάντα σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα είμαι μαμά. Δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Όταν χώρισα με τον Σωκράτη Αλαφούζο, η κόρη μου, Μαρίλια, ήταν 4 ετών. Δεν έπαψε ποτέ από την σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Έφτασα δυο φορές κοντά στον γάμο»

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της.

«Ήταν μεγάλο σοκ όταν «έφυγε» η μητέρα μου. Όταν μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι, η μητέρα μου ήθελε να έρθει να το δει, αλλά δεν πρόλαβε. Ήρθε στο μπαλκόνι μου ένα παπαγαλάκι που δεν πετούσε και θεώρησα ότι ήταν η μητέρα μου», δήλωσε ενώ συνέχισε: «έδειξα όλο το σπίτι στο παπαγαλάκι, το τάισα και την επόμενη μέρα ξεψύχησε».

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Γουλιελμάκη: Έγινε για δεύτερη φορά νονά μέσα σε ένα μήνα - Φώτο από τη βάφτιση

Βάσω Γουλιελμάκη: Ποζάρει με μπικίνι και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μοντέλα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved