Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Ο Αντρέας δεν αφήνει την Ισμήνη να φύγει για την Αμερική
Media

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Ο Αντρέας δεν αφήνει την Ισμήνη να φύγει για την Αμερική

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (23/10).

Ο Αντώνης αποφασίζει να το παίξει Θεός Έρωτας και τα καταφέρνει μια χαρά. Ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα είναι και πάλι μαζί. Η Κέλλυ γνωρίζει τον αντικαταστάτη του Μάριου, τον Νικόλα, και κάνει μια μεγαλειώδη γκάφα μαζί του που τους φέρνει όμως πολύ κοντά.

Ο Αντρέας δεν αφήνει την Ισμήνη να φύγει για την Αμερική, ενώ ο Θανάσης ξεκολλάει επιτέλους απ’ την Κέλλυ. Τέλος, η Αιμιλία περνάει τις καλύτερες τελευταίες μέρες της στην πτέρυγα της Κατερίνας και το μόνο που ζητάει είναι στην κηδεία της να φάνε, να πιούνε και να χορέψουν.

Κι έτσι η Κατερίνα αναλαμβάνει να τα οργανώσει όλα, όπως ακριβώς τα ήθελε η Αιμιλία...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Όλοι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο Βλάσσης θέλει να παντρευτεί, αλλά εκείνος φαίνεται να το εννοεί. Ο Αλέξανδρος είναι αποφασισμένος να φύγει νωρίτερα για την Αμερική, η Ισμήνη καταλαβαίνει πως δεν το θέλει πραγματικά και σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να τον φέρει κοντά με την Κατερίνα.

Η Κατερίνα, πάλι, τσιμπάει και θυμώνει με τον Αλέξανδρο που δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Στο μεταξύ, ο Ηρακλής αποσύρει την πρόταση αγοράς της κλινικής και φεύγει για το Παρίσι με την Ιωάννα. Επιπλέον φέρνει ένα νέο γιατρό, τον γοητευτικό Νικόλα, για να αναλάβει την πτέρυγα του Μάριου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved