Σασμός: Το σκηνοθετικό λάθος στον β' κύκλο που κανείς δεν παρατήρησε (photos)
Media

Σασμός: Το σκηνοθετικό λάθος στον β' κύκλο που κανείς δεν παρατήρησε (photos)

Στην δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς "Σασμός" παρατηρήσαμε ένα σκηνοθετικό λάθος, που λίγοι είναι οι τηλεθεατές που μπορεί να το κατάλαβαν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Η σειρά είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, που το τηλεοπτικό κοινό την είχε λατρέψει από την πρώτη κιόλας στιγμή της περσινής σεζόν που έκανε πρεμιέρα.

Παρακολουθώντας τα επεισόδια του Σασμού της τελευταίας εβδομάδας, πολλές ήταν εκείνες οι σκηνές, από τις οποίες προέκυψαν σκηνοθετικά λάθη. Πολύ πιο συγκεκριμένα, το πρώτο ήταν η φωτογραφία της Αργυρώς στο κινητό του Αστέρη από την εποχή που οι δυο τους ήταν μαζί, την οποία ο ίδιος κοιτούσε νοσταλγικά. Μόνο που η Αργυρώ στη φωτογραφία καμία σχέση δεν έχει με την Αργυρώ της περσινής σεζόν, μιας και η συγκεκριμένη φωτογραφία απεικόνιζε την ηθοποιό μετά την αλλαγή των μαλλιών της.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη έκανε μία μεγάλη αλλαγή χρώματος στα μαλλιά της, με την ίδια να έχει πλέον σκούρα καστανά μαλλιά, ενώ στον περασμένο τίτλο ήταν καστανόξανθη!

Παράλληλα, στα περασμένα επεισόδια από τον "Σασμό", είδαμε τη συνάντηση Σταύρου – Αργυρώς και Αστέρη – Στέλλας στο εστιατόριο, όπου η Αργυρώ φτάνει με τη νέα της εικόνα, ενώ μια σκηνή πριν, στο αυτοκίνητο για το εστιατόριο, τα μαλλιά της είναι καστανόξανθα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις εικόνες που το αποδεικνύουν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved