Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Ρομαντική έξοδος για τους δυο γονείς μετά από πολύ καιρό!
Media

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Ρομαντική έξοδος για τους δυο γονείς μετά από πολύ καιρό!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πλέον πραγματοποιούν εξόδους σπάνια, μιας και προτεραιότητά τους έχουν τώρα τις δίδυμες κορούλες τους, την μικρή Αριάνα και Φιλίππα. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, που απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι δυο νέοι γονείς, μιας και πριν από ένα χρόνο ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κορούλες τους, η μικρή Αριάνα και Φιλίππα, οι οποίες βαφτίστηκαν στη Μύκονο τον περασμένο μήνα. Το ζευγάρι σπάνια πραγματοποιεί πια κοινές βραδινές εμφανίσεις, μιας και πλέον έχουν αφιερώσει όλο τους τον χρόνο στο μεγάλωμα των δίδυμων κοριτσιών τους, που δικαιωματικά είναι τόσο όμορφες και τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Το βράδυ του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης επέλεξαν ένα από τα αγαπημένα τους μαγαζιά στην καρδιά της Αθήνας και επέλεξαν να χαλαρώσουν με ένα ποτό, σε ένα μικρό τους διάλειμμα από την καθημερινή τους ρουτίνα με τις διδυμούλες τους.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved