Media

Ζουγανέλης: Η εξομολόγηση για την κόρη του, Ελεονώρα και η απώλεια του Σάκη Μπουλά από τη ζωή του!

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, ψάρεψε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και μίλησαν για όλους και για όλα! 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και μουσικούς, ο οποίος και έχει σημειώσει τεράστια καριέρα ανά τα χρόνια.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκαν στις Σπέτσες, εν όψει της εκπομπής "Fishy" και παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την ιστορία του και την μεγάλη πορεία του ανά τα χρόνια, με τον παρουσιαστή να τον κοιτάζει συγκινημένος.

Ανάμεσα σε πολλά, ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε και για την κόρη του, Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία και είναι το μεγαλύτερο καμάρι της ζωής του και ο λόγος που καθημερινά ξυπνάει χαρούμενος. Επίσης, αναφέρθηκε και στον θάνατο του φίλου του, Σάκη Μπουλά, γεγονός που ακόμα τον στενοχωρεί και τον συγκλονίζει.

O Γιάννης Ζουγανέλης είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή του: «Είναι ό,τι με κάνει να καμαρώνω περισσότερο στη ζωή. Επειδή αντιλήφθηκα σε μικρή ηλικία όταν ήταν, ότι έχει μια τάση να αντιλαμβάνεται τη μουσική και να την εκφράζει, κατάλαβα ότι το έχει. Ποτέ δεν της κούνησα το δάχτυλο, ποτέ δεν της έκανα παρατήρηση για τις επιλογές της. Τις αποδεχόμουν, είτε μου άρεσαν είτε όχι. Όταν καταλάβουμε ότι τα παιδιά μας δεν είναι ιδιοκτησία μας, είναι εύκολο αυτό.

Τη θαυμάζω και σαν ηθοποιό. Όταν είδα τις εξετάσεις της δραματικής σχολής, δεν πίστευα στα μάτια μου, έμεινα έκθαμβος. Την αγαπώ, τη θαυμάζω, την αποδέχομαι και μερικές φορές με πιάνει το στομάχι μου, όταν βλέπω την αγωνία της. Δεν έχει ηρεμία».

«Ήταν αδελφικός μου φίλος. Ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί, δεν λογοφέραμε, δεν τσακωθήκαμε παρά τις τεράστιες διαφωνίες που είχαμε. Ήταν ένα καλλιεργημένο και γλυκό παιδί, είχα συναντηθεί με την οικογένειά του. Η απώλεια ήταν και είναι τεράστια».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved