Πανταζής – Γιαννιώτης: 30 χρόνια μετά - Όλα όσα έζησαν στις φωτογραφίσεις και τις πασαρέλες
Media

Πανταζής – Γιαννιώτης: 30 χρόνια μετά - Όλα όσα έζησαν στις φωτογραφίσεις και τις πασαρέλες

Το αχτύπητο δίδυμο της ελληνικής μόδας, που μεσουρανούσε την δεκαετία του ’90 - o Μάνος Πανταζής και ο Φώτης Γιαννιώτης - θυμάται όλα όσα έζησε στις φωτογραφίσεις και τις πασαρέλες.

Τα δύο πρώην μοντέλα μίλησαν για την καριέρα τους και για την πρώτη τους συνεργασία.

«Η πρώτη κοινή φωτογράφιση ήταν για το περιοδικό “Γυναίκα” ως “αντίπαλοι”, αλλά δέσαμε από την πρώτη δουλειά», είπε αρχικά ο Φώτης Γιαννιώτης

Ταξιδέψαμε στο Μιλάνο και μέσα από 350 άτομα casting για τον Valentino διάλεξαν εμάς τους δυο», συμπλήρωσε ο Μάνος Πανταζής.

«Πολλές φορές οι πελάτες, ενώ είχαν concept για ένα άτομο, κατέληγαν να διαλέγουν και τους δυο. Αυτό έβγαλε από το μυαλό μας τον ανταγωνισμό η απίθανη ιστορία στο Μιλάνο με Versace, Armani και Ferre και τα ξεχασμένα book», αποκάλυψαν τα δύο μοντέλα.

«Το χειρότερο που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν, να ανέβω στην πασαρέλα με το τσιγάρο στο χέρι», ανέφερε ο Μάνος Πανταζής.

«Στην Θεσσαλονίκη μας περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο 150 άτομα και δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Μας φυγάδευσαν για να πάμε στην επίδειξη», συνέχισε το γνωστό μοντέλο.

«Το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης. Αν θέλαμε να συνεχίσουμε θα έπρεπε να ζήσουμε στο εξωτερικό», τόνισε ο Φώτης Γιαννιώτης.

«Δεν σε κάνουν μοντέλο οι followers. Αν έδινα κάποια συμβουλή, θα ήταν τα νέα μοντέλα να φύγουν στο εξωτερικό», ξεκαθάρισαν τα έμπειρα σούπερ μόντελ των 90’s.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved