Σμαράγδα Καρύδη: «Σε σούπερ μάρκετ με έχουν αποκαλέσει άσχημη και αναρωτιόμουν γιατί με έκραζαν»
Media

Σμαράγδα Καρύδη: «Σε σούπερ μάρκετ με έχουν αποκαλέσει άσχημη και αναρωτιόμουν γιατί με έκραζαν»

Η Σμαράγδα Καρύδη αμακιγιάριστη και χωρίς φτιασίδια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Mega Stories με την Δώρα Αναγνωστοπούλου και μίλησε μεταξύ άλλων για ένα περιστατικό που της είχε τύχει σε σούπερ μάρκετ, όπου άκουγε αρνητικά σχόλια για εκείνη.

Η ηθοποιός τόνισε: «Όταν είμαι καλά ψυχολογικά μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όταν δεν νιώθω καλά, δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς η εικόνα μου. Εξαρτάται από το πώς έχω ξυπνήσει και τι μου έχει συμβεί. Θα σου πω ένα πολύ ωραίο που μου έχει τύχει.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήμουν σε ταμείο σούπερ μάρκετ για να πληρώσω και πίσω μου είναι μια μάνα με ένα παιδί. Μιλάνε για μένα σαν να μην ακούω, σαν να είμαι στην τηλεόραση. Κι ακούω πω πω να τη αυτή είναι, τι άσχημη που είναι!»!

Και κατέληξε λέγοντας στη Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Έχω ακούσει αυτό, δεν είχαν τακτ να μην το ακούσω. Ήμουν βαμμένη, ντυμένη, μια χαρά και λέω γιατί με κράζουν. Τα αρνητικά σχόλια δεν με πειράζουν προσωπικά. Με πειράζει γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πληγώνουν τόσο εύκολα τους άλλους»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή,Mega Stories

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη: «Πιστεύω ότι αδικήθηκα από τον εαυτό μου»

Σμαράγδα Καρύδη: «Κόβει» την ανάσα η ανάρτησή της για την υπόθεση της 12χρονης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved