Γη της Ελιάς spoiler – Τότσικας: Θα γίνει χαμούλης! Ο Σωκράτης θα θα μπει σε mood εκδίκησης
Media

Γη της Ελιάς spoiler – Τότσικας: Θα γίνει χαμούλης! Ο Σωκράτης θα θα μπει σε mood εκδίκησης

Στη «Γη της Ελιάς» καταφθάνει ο Σωκράτης, ο οποίος τον υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας και θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των αγαπημένων μας ηρώων.

Ο Αποστόλης Τότσικας θα υποδυθεί τον Σωκράτη, ο οποίος ασχολείται με την εξαγωγή ελαιόλαδου στη Σουηδία. Στη Μάνη θα βρεθεί για να βρει λάδι, όμως εκεί μαθαίνει για τους Βρεττάκους και πως η Αντιγόνη είναι κόρη του Ισίδωρου.

«Θα είναι μία guest εμφάνιση που θα είναι ιδιαίτερη. Ο Σωκράτης είναι περίεργος, υπάρχει μία ιδιαιτερότητα στον χαρακτήρα του. Δεν έρχεται να διεκδικήσει πράγματα. Αρχικά έρχεται για δουλειές», είπε ο ηθοποιός.

Η Ήβη Νικολαΐδου, η οποία υποδύεται την Αντιγόνη, αποκάλυψε πως όταν ο Σωκράτης υποψιαστεί ότι η Αγγελική είναι παιδί του θα γίνει… χαμούλης, όπως είπε χαρακτηριστικά. Από την άλλη, ο Αποστόλης Τότσικας ανέφερε ότι ο ήρωάς του όσο περισσότερο γνωρίζει το παιδί του τόσο δένεται συναισθηματικά μαζί του.

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε πως η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη μεταξύ του Μάνου και του Σωκράτη, όταν ο τελευταίος αρχίσει να διεκδικεί το παιδί.

Όσο για το αν ο Σωκράτης θα μπει σε mood εκδίκησης, η Ήβη Νικολαΐδου αποκάλυψε πως «όταν μαθευτούν όλα αυτά που αφορούν τον Σωκράτη και το παιδί η εκδίκηση θα είναι η πρώτη σκέψη που θα του έρθει στο μυαλό, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι και η τελευταία».

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς spoiler: Σοκ για τον Χρήστο! Πιάνει στα πράσα τον Αλέξη και την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά καταρρέει μαθαίνοντας τα κακά μαντάτα για τον θάνατο του Ιάκωβου (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved