Η νέα σειρά του Ant1 «Μάγισσα» έρχεται και θα δούμε τρεις πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών
Media

Η νέα σειρά του Ant1 «Μάγισσα» έρχεται και θα δούμε τρεις πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών

Μάγισσα: Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, μετά τη δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες», δημιουργούν μία καινούργια πρόταση για τον ΑΝΤ1.

Στη νέα αυτή σειρά όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτησή του Γιώργου Γάλλου, θα πρωταγωνιστούν τρεις πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία με τον Αναστάση Ροϊλό και τον Νίκο Ψαρρά.

Οι τρεις τους λοιπόν θα είναι στη νέα παραγωγή, η οποία αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα. Όπως έχει γίνει γνωστό, πρωταγωνίστρια στη "Μάγισσα" θα είναι η Έλλη Τρίγγου.

«Μαζί στη "Μάγισσα" που έρχεται από Φλεβάρη στον ΑΝΤ1», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δες τη φωτό

Η ιστορία

Η «Μάγισσα» μας πηγαίνει πίσω στο μακρινό 1818. Κατά την περίοδο των διεργασιών της Ελληνικής Επανάστασης, συναντάμε δύο οικογένειες στη Μάνη που έχουν παραδοσιακή έχθρα. Οι δύο οικογένειες ενώνονται μέσα από έναν γάμο και αποκτούν έναν διάδοχο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται. Η υπηρέτρια του αρχοντικού βλέπει σαν όραμα πως το μωρό είναι πλάι στη λίμνη και αμέσως ειδοποιεί τους γονείς. Εκείνοι, χωρίς να χάνουν άλλο πολύτιμο χρόνο, σπεύδουν στο σημείο όπου το εντοπίζουν πνιγμένο στις όχθες της λίμνης, με την υπηρέτρια να κατηγορείται για τη δολοφονία του. Έκτοτε, λοιπόν, οι δύο οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με την τραγωδία που αναβιώνει την παλιά έχθρα τους.Ένα
από τα ερωτήματα που τίθενται είναι ποιος κρύβεται, πραγματικά, πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved