GNTM: Ο προβληματισμός των κριτών, η επιστροφή και η αποχώρηση της Τζούλιας
Media

GNTM: Ο προβληματισμός των κριτών, η επιστροφή και η αποχώρηση της Τζούλιας

GNTM 5: Η ξαφνική αποχώρηση της Νικόλ Τσούλος, στο τελευταίο πλατό του GNTM 5, επηρέασε όχι μόνο το κλίμα της επόμενης μέρας στο σπίτι αλλά προβλημάτισε και τους κριτές.

Έτσι λοιπόν έκαναν σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν ποια κορίτσια θα καλύψουν τις θέσεις, που έμειναν κενές, λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, ξαναείδαν όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο των υποψήφιων μοντέλων, που πήραν μέρος στο bootcamp και μετά από αρκετή ώρα συμφώνησαν και κατέηξαν στα δύο πρόσωπα, που θα μπουν στον διαγωνισμό.

Αργότερα τα κορίτσια μπήκαν στο πλατό για τη γνωστή διαδικασία. Το concept ήταν εμπνευσμένο από τη σειρά «Sex & the City» Η Μικαέλα, που λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης της Νικόλ, πήρε την καλύτερη φωτογραφία, κλήθηκε να μοιράσει τα μειονεκτήματα, που αρχικά φάνηκε να ενθουσιάζουν τις συμπαίκτριές της αλλά στην πορεία τα βρήκαν σκούρα, καθώς θα έπρεπε να φωτογραφηθούν με τη Mary Vitinaros!

Η φωτογράφιση κύλησε με πολύ κέφι, σκανταλιές και χαρούμενη, παρεΐστικη διάθεση.


Στο πλατό, οι κριτές έγιναν αυστηροί με κάποιες υποψήφιες ενώ επιβράβευσαν κάποιες άλλες, ανάλογα με την απόδοσή τους, καθώς τα πρώτα σημάδια έλλειψης αντοχής έχουν βγει στην επιφάνεια.

Στο bottom 2 βρέθηκαν η Δέσποινα και η Τζούλια.

Την καλύτερη φωτογραφία από τις δυο είχε η Δέσποινα με την Τζούλια να αποχωρεί με κλάματα από το ριάλιτι μοντέλων. Βέβαια υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο της επιστροφής και εκείνη πιστεύει και ελπίζει σε αυτό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved