Έρωτας Φυγάς: Πυροβολούν τη Μαριέττα και δίνει μάχη για τη ζωή της
Media

Έρωτας Φυγάς: Πυροβολούν τη Μαριέττα και δίνει μάχη για τη ζωή της

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος, με την υποστήριξη του Στέφανου, γίνεται σιγά-σιγά ο νέος άρχοντας στο Κιάρι.

Αργότερα, Μάρκος και Ιάσονας συναντιούνται και βγάζουν τα όπλα. Τότε, η Μαργέτα μπαίνει στη μέση για να προστατεύσει τον γιο της και δέχεται μια σφαίρα. Έπειτα, ο Ιάσονας παίρνει το μωρό από την Αλεξάνδρα.

Η Αλεξάνδρα, μετά την ιατρική φροντίδα του Μιχάλη, αρχίζει να αισθάνεται λίγο καλύτερα, μα παραμένει Λ κλεισμένη στο δωμάτιό της. Κάποια στιγμή, ενημερώνει τη Μαργέτα πως θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια για το παιδί στον Ιάσονα και να φύγει από το αρχοντικό, αλλά η σκληρή γαιοκτήμονας έχει άλλα σχέδια. Την απειλεί και την εγκλωβίζει.

Μέρες μετά, η Αλεξάνδρα χάνει την υποστήριξη του Μιχάλη και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της: παριστάνει την ερωτευμένη με τον Ιάσονα. Παράλληλα, ο Μάρκος ζητάει από τη Ρηνιώ να πει στην Αλεξάνδρα πως θέλει να τη δει άμεσα. Η τελευταία, δίνει στη Ρηνιώ ένα σημείωμα για τον Μάρκο, που του λέει πού να συναντηθούν. Μόνο που το σημείωμα πέφτει στα χέρια της Γεωργίας, η οποία τα λέει όλα στον Στρατή και εκείνος, με τη σειρά του, στον Ιάσονα.

Τότε ο τελευταίος, έξαλλος, απειλεί τη Ρηνιώ πως, αν δεν τον βοηθήσει στο σχέδιό του, θα σκοτώσει τον Στρατή και τη Γεωργία. Λίγη ώρα μετά, κι ενώ η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται για το ραντεβού με τον Μάρκο, ο Ιάσονας την κλειδώνει στο δωμάτιο. 0 Μάρκος πηγαίνει στο ραντεβού και, αντί για την Αλεξάνδρα, βλέπει μπροστά του τον Ιάσονα.

Οι δύο άντρες βγάζουν τα όπλα και τη στιγμή που ανταλλάσσουν πυρά μπαίνει στη μέση η Μαργέτα, για να προστατεύσει τον μονάκριβο γιο της, και δέχεται μία σφαίρα. Πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτη και στη συνέχεια μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή της. Αργότερα, ο Ιάσονας παίρνει το μωρό από την Αλεξάνδρα και ζητάει από την Ελπίδα να το φροντίσει, Την ίδια ώρα που ο Μιχάλης προωθεί τη διαδικασία του διαζυγίου τους.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved