Τρία Μίλια: Η κρίσιμη ώρα του τεστ DNA για Στέφανο και Λίζα… έφτασε
Media

Τρία Μίλια: Η κρίσιμη ώρα του τεστ DNA για Στέφανο και Λίζα… έφτασε

Τρία Μίλια: Ο Ευθύμης συνεχίζει να κρατάει όμηρο τον Τίμο και να τον πιέζει να του πει αν εμπλέκεται στη δολοφονία της γυναίκας του, αλλά εκείνος αρνείται την οποιαδήποτε σχέση.

Μάλιστα, ο πρώην δήμαρχος του προτείνει μία συνεργασία. Από την άλλη, ο Στέφανος και η Λίζα αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA, προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι πράγματι αδέλφια

Η Κλειώ ανακαλύπτει πως ο Πέτρος και η Δανάη πήγαν μαζί σε ένα πάρτι και ζηλεύει τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα τους. Κάποια στιγμή, μάλιστα, τα δύο κορίτσια έχουν μία έντονη λογομαχία αν και στη συνέχεια προσπαθούν να τα βρουν και πάλι οι δυο τους.

Στο μεταξύ, η Διονυσία μαθαίνει πως η Δανάη έχει πει ψέματα και πως οι γονείς της δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται. Για αυτόν τον λόγο αποφασίζει να κάνει μία συζήτηση μαζί της. Έπειτα, η Διονυσία σοκάρεται όταν η εγγονή της αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που το έσκασε από το σπίτι της. Από την άλλη, η σχέση του Νικόλα με τον Πέτρο, μετά την πρόσφατη κρίση που πέρασε, φαίνεται να έχει αποκατασταθεί για τα καλά.

Παράλληλα, η Φωτεινή είναι αποφασισμένη να φέρει πιο κοντά τη Μάνια με τον Στέφανο και κανονίζει μία βραδινή έξοδο, αλλά την επόμενη μέρα βρίσκει την πρώτη στο γραφείο του Μιχάλη και ξαφνιάζεται. Προσπαθεί να μάθει τον λόγο της επίσκεψής της, αλλά οι δικαιολογίες του αγαπημένου της δεν την πείθουν, οπότε έχει αμφιβολίες για τη μεταξύ τους σχέση.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη αρχίζει να διοχετεύει όλη την ενέργεια που έχει στην ανανέωση της εμφάνισης της Βασιλικής, η οποία θέλει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή, αλλά διστάζει και λίγο.

Πηγή Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved