Πάμε Δανάη: Τα challenges που τους παίδεψαν, τα πειράγματα και το backstage της εκπομπής
Media

Πάμε Δανάη: Τα challenges που τους παίδεψαν, τα πειράγματα και το backstage της εκπομπής

Την τρίτη της τηλεοπτική χρονιά στον αέρα διανύει η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega, Πάμε Δανάη.

Τις δύο τελευταίες σεζόν μάλιστα με το ίδιο ακριβώς team μπροστά από τις κάμερες. Και γιατί να το αλλάξει; Σε μια τηλεοπτική σεζόν που έχει για όλους τρελά ups and downs στα νούμερα τηλεθέασης, η Δανάη και οι συνεργάτες της έχουν επιτύχει να έχουν μια σταθερή και καλή πορεία.

Δεν είναι πρώτοι, αλλά είναι σίγουρα "πιστοί" στην επιλογή της εκπομπής να κάνει καθαρή ψυχαγωγία. Κι αυτό, όταν ειδικά σε κρατάει στις υψηλές θέσεις ανάμεσα στον ανταγωνισμό - που ας μην το κρύψουμε, σφάζεται- το λες κι επιτυχία.

Λίγο να βρεθείς στα παρασκήνια της πρωινής εκπομπής του Mega και της παρέας που έχουν σχηματίσει οι συντελεστές της θα καταλάβεις οτι είναι όλοι πραγματικά cool.

Η εκπομπή έχει ροή, fun, κυλάει αβίαστα και το κυριότερο την απολαμβάνουν πρώτα απ' όλους αυτοί που την κάνουν. Εδώ δεν υπάρχουν εντάσεις, άγχος, φασαρία. Πραγματικά είναι ίσως το πιο χαλαρό στούντιο που έχουμε βρεθεί.

Ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν και φυσικά και η Δανάη Μπάρκα είναι μια παρέα τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Η χημεία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και το team της είναι ολοφάνερη και τα πειράγματα πέφτουν βροχή από όλες τις πλευρές.

Όπως και το τραγούδι. Δεν υπάρχει διαφημιστικό διάλειμμα που η Δανάη Μπάρκα δεν γεμίζει το στούντιο με τη φωνή της. Απολαύστε τους στις πιο χαλαρές τους στιγμές. Αυτές που οι κάμερες κλείνουν για breaks.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved