Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια: Ποια γνωστή τραγουδίστρια γίνεται Τουρκάλα για χάρη του Μανουσάκη
Media

Κόκκινο Ποτάμι - Η συνέχεια: Ποια γνωστή τραγουδίστρια γίνεται Τουρκάλα για χάρη του Μανουσάκη

Μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις και πάντα ευχάριστες. Αυτή τη φορά η Μαρία Καρλάκη αποφάσισε να κάνει ένα τολμηρό βήμα και να δοκιμάσει τις δυνατότητες της στην υποκριτική.

Έτσι, αποδέχτηκε την πρόταση του Μανούσου Μανουσάκη και σε επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Κόκκινο ποτάμι- Η συνέχεια» που προβάλλεται στο Open Tv θα υποδυθεί μία Τουρκάλα.

«Οι προκλήσεις μας καλούν να εξελιχθούμε» δηλώνει για τη απόφασή της η δημοφιλής τραγουδίστρια. «Αγαπώ πολύ το θέατρο και πάντα φλέρταρα με την ιδέα της υποκριτικής.

Άλλωστε οι τραγουδιστές όταν είμαστε επάνω στη σκηνή καλούμαστε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα και μπαίνουμε σε ρόλους ανάλογα με τα τραγούδια που ερμηνεύουμε. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη συγκυρία να το τολμήσω από αυτή την αριστουργηματική σειρά εποχής και ένα σκηνοθέτη αληθινό μαέστρο του είδους, το Μανούσο Μανουσάκη που ό,τι υπογράφει στη μικρή οθόνη συναρπάζει το κοινό».

Στα γυρίσματα που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας η Μαρία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πρωταγωνιστές Σωτήρη Χατζάκη και Κωνσταντίνο Καζάκο οι οποίοι τις έδωσες και μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές.

Ωστόσο, παράλληλα με τα γυρίσματα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο πλευρό του καλού της φίλου Άγγελου Διονυσίου, στο Elliot με το οποίο έχουν επαναφέρει το κέντρο της αθηναϊκής διασκέδασης στην πλατεία Κολωνακίου.

Δισκογραφικά, το επόμενο βήμα της αναμένεται μέσα στο Νοέμβριο. Ήδη έχει ήδη ξεχωρίσει στο κανάλι της Heaven Music στο Youtube η ερμηνεία της στο «Δε με νοιάζει» από το Streaming Living Concert, ένα τραγούδι που αγαπάει πολύ. «Πιστεύω ότι είναι ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί. Αυτός ο τζαζ λυγμός στη μουσική του Σπύρου Πάζιου είναι εκπληκτικός και ο Γιάννης Δόξας είναι ένας από τους σημαντικότερους στιχουργούς που έχουμε. Ο στίχος του μιλά κατευθείαν στην καρδιά μου!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved