Η Γη της Ελιάς: Η παλιά φλόγα ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα
Media

Η Γη της Ελιάς: Η παλιά φλόγα ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα

Τι θα δούμε σήμερα, Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στη σειρά, η Γη της Ελιάς

Η παλιά φλόγα ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για την Ευτυχία και προσπαθεί να δώσει μια σωστή ευκαιρία στον γάμο του.

Η Μυρτάλη νιώθει αποξενωμένη απ’ όλους και ζητά τη συμπαράσταση του Χρήστου, ωστόσο η συζήτησή τους καταλήγει σε έντονο καβγά. Ο Αλέξης, πανταχού παρών, εμφανίζεται και την παρηγορεί.

Ο Σωκράτης προσπαθεί να μάθει από την Αντιγόνη πληροφορίες για τους ελαιοπαραγωγούς του τόπου κι εκείνη, εσκεμμένα, αποκρύπτει τη σχέση της με τους Βρεττάκους.

Η Ισμήνη πιέζει τον πατέρα της να της αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού του με τη Χάιδω. Ο Λυκούργος της τα ομολογεί όλα κι εκείνη συμμαχεί με τον Φίλιππο και τη Βασιλική για να τους τα ξαναβρούν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο στη Γη της Ελιάς, είδαμε:

Στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις συλλήψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες. Ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω απ΄ αυτή την αποτρόπαια ιστορία.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη στη γενική συνέλευση απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης. Οι αντιρρήσεις απ΄ όλους θα είναι σφοδρές, ενώ ο Ισίδωρος, με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας, εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει.

Ο Δημοσθένης θέτει τον Στάθη εκτός ψηφοδελτίου, λόγω διάστασης απόψεων. Η Ιουλία κάνει κάποιες κινήσεις για τη διαχείριση της περιουσίας του Ιάκωβου και παίρνει μία απόφαση, η οποία θα συγκινήσει πολύ τον Στάθη και θα γίνει η αφορμή ώστε οι δυο τους να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved