Γιάννης Τσορτέκης για τον ήρωα του στο Maestro: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Χαράλαμπο»
Media

Γιάννης Τσορτέκης για τον ήρωα του στο Maestro: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Χαράλαμπο»

O Γιάννης Τσορτέκης είναι ο άνθρωπος που χαίρεται τη ζωή στο «Αυτή η νύχτα μένει», με αγάπες που ενίοτε μπορεί να γίνουν και αδυναμίες, αλλά και ένας απόλυτα σκοτεινός χαρακτήρας στο «Maestro».

Ο ηθοποιός ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις κάθε ρόλου και φέτος αφήνει το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα και στην τηλεόραση.

Ας μιλήσουμε για τον Χαράλαμπο, που υποδύεστε στο «Maestro» του MEGA.

«Ο Χαράλαμπος είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, μια πολύ αρνητική προσωπικότητα. Αυτός ο άνθρωπος έχει μια κακοποιητική. ακραία συμπεριφορά απέναντι σε όλους, απέναντι στη γυναίκα του, απέναντι στο γιο του. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για αυτόν. Είναι το ακριβώς αντίθετο από τον Γιώργη. Ο Χαράλαμπος είναι ένας σκοτεινός άνθρωπος, που μάλλον δεν συναντήθηκε ποτέ με τα προβλήματα στη ρίζα τους. Δηλαδή με το από πού εκπορεύονταν όλα αυτά που τον έφερναν στο σημείο να συμπεριφέρεται κατά αυτό τον τρόπο.

Αυτήν τη σεζόν έχετε και θέατρο

«Ναι, κάνουμε την «Αντιγόνη» του Ζαν Ανούιγ για δεύτερη σεζόν στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, σε σκηνοθεσία Μαρίας Πρωτόπαππα. Παίζουν η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Χρήστος Στέργιογλου, ο Δημήτρης Μαμιός, ο Δημήτρης Μαργαρίτης κι εγώ. Είναι μια παράσταση πολύ πυκνή και πολύ δυνατή και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει»

Εκτός όμως από τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega ο Γιάννης Τσορτέκης υποδύεται και τον Γιώργη στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει

«Ο Γιώργης μπορεί να είναι καλόψυχος, φιλότιμος και ανοιχτόκαρδος, αλλά μόνο βλάκας δεν είναι. Η σχέση του με τη νύχτα τον έχει φέρει σε ένα σημείο να έχει γνωρίσει και να έχει συναναστραφεί και στο παρελθόν γυναίκες σαν τη Νίτσα, που πηγαίνουν να τραγουδήσουν και να κάνουν και μια σχετική κονσομασιόν μέσα στο μαγαζί. Οπότε, επειδή είναι τακτικός θαμώνας στο «Όνειρο», αυτά τα ξέρει, τα έχει ξαναδεί. Αλλά με τη Νίτσα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Νομίζω ότι του αρέσει πολύ, αλλά δεν ξέρω πώς μπορεί να το διαχειριστεί. Απλώς η Νίτσα είναι μια άλλη ιστορία, δεν είναι για τον Γιώργη μία από τις γυναίκες που έρχονται και παρέρχονται. Για αυτόν ακριβώς το λόγο νιώθει μια ταραχή»

Τι το διαφορετικό βλέπει στη γυναίκα αυτή;

«Νομίζω ότι βλέπει στη Νίτσα πράγματα που διακρίνουν και τον ίδιο. Ο Γιώργης είναι ένα μεγάλο παιδί και η χαρά του για τη ζωή είναι ένα πράγμα που το συναντά και σε αυτήν. Η Νίτσα γελά δυνατά, μέσα από την καρδιά της, έτσι γελά και ο Γιώργης. Η Νίτσα επίσης έχει έναν τσαμπουκά, ένα θάρρος, μια παρρησία, στοιχεία που τον ελκύουν και τον γοητεύουν. Σε εκείνη αναγνωρίζει τον εαυτό του και από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να τολμήσει τα πάντα για αυτήν, όπως θα τολμούσε για κάθε Νίτσα. Απλά η Νίτσα είναι αυτό που του συμβαίνει τη δεδομένη στιγμή», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved