Γη της Ελιάς: Η Ιφιγένεια Τζόλα δίνει spoiler: «Θα γίνει απόπειρα βιασμού της Βασιλικής»
Media

Γη της Ελιάς: Η Ιφιγένεια Τζόλα δίνει spoiler: «Θα γίνει απόπειρα βιασμού της Βασιλικής»

Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει άραγε όταν η τρυφερή Βασιλική της Μάνης γίνει στόχος βιασμού;

Ο πανταχού παρών Φίλιππος θα τη σώσει ή θα κινδυνεύσει η ζωή της; Η Ιφιγένεια Τζόλα εξηγεί παρακάτω τις περιπέτειες στις οποίες θα μπλέξει η οικογένεια Στεφανέα.



Με τον Φίλιππο είστε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Τι θα μπορούσε να «στραβώσει» τη σχέση σας;

«Η σχέση του Φιλίππου και της Βασιλικής, όπως έχουμε δει, πηγάζει από πραγματική αγάπη Και έχει δοκιμαστεί άπειρες φορές. Παρά τις δυσκολίες που πέρασαν, δεν σταμάτησαν ποτέ να πιστεύουν και να ϊ αγαπούν ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο. Δεν πιστεύω λοιπόν πως υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να στραβώσει σε αυτή τη σχέση».

Προσεχώς θα δούμε την ήρωίδα σου να πέφτει θύμα βιασμού. Πώς έγινε αυτό στο μπαρ και πώς σε σώζει ο Φίλιππος;

«Θα γίνει μια απόπειρα βιασμού της Βασιλικής στο μπαρ, όταν ένας άγνωστος θα προσπαθήσει με συγκεκριμένη ουσία να αποπλανήσει τη Βασιλική, θα υπάρξει άγριος καβγάς ανάμεσα στον Φίλιππο και τον άγνωστο όπου από εκεί θα κριθεί η σωτηρία ή όχι της Βασιλικής».

Πώς θα συνεχιστεί η άσχημη σχέση της με τη μητέρα της; Την είδαμε στο παρελθόν να ξεσπά εναντίον της. Θα το δούμε ξανά;

«Η Αρετή είναι ένας άνθρωπος που έχει μια μονοδιάστατη οπτική πάνω στα θέματα και οι απόψεις της είναι πιο παγιωμένες και δέσμιες στον ήδη διαμορφωμένο χαρακτήρα της. Επομένως, δεν θεωρώ πως μπορεί να αποδεχτεί ποτέ τις επιλογές της κόρης της και κατ' επέκταση την ίδια της την κόρη με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Δύσκολα λοιπόν πιστεύω θα δούμε μια “διαφορετική" Αρετή απέναντι στη Βασιλική».

Υπάρχει περίπτωση να δούμε μάνα και κόρη κάποια στιγμή αγαπημένες;

«Είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να συμβεί και το Κ ελπίζω. Ο δεσμός μάνας - κόρης είναι από τους πιο κομβικούς και είναι κρίμα να μην υφίσταται. Εκτός αυτού πρέπει κάποια στιγμή να επικρατήσει η κάθαρση για να επέλθει η ισορροπία και η αποκατάσταση των πραγμάτων», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved