Ίνα Ταράντου: «Δεν πέρασα καλά όταν έκανα αρχισυνταξία στον Λιάγκα και την Σκορδά»
Media

Ίνα Ταράντου: «Δεν πέρασα καλά όταν έκανα αρχισυνταξία στον Λιάγκα και την Σκορδά»

Για την περίοδο που είχε αναλάβει την αρχισυνταξία στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά αλλά για τα νούμερα που σημειώνει η εκπομπής της «Εμείς» στο Open tv, μίλησε η Ίνα Ταράντου στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Παρασκευής (28-10).

«Σαφώς βλέπουμε τα νούμερα κι ότι είναι πολύ χαμηλή η τηλεθέαση αυτήν την περίοδο. Είναι πάρα πολύ νωρίς και πολύ άδικο να πει κάποιος κάτι γιατί δεν έχει δοθεί ο χρόνος να δείξει τι είναι» δήλωσε η Ίνα Ταράντου και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, την οποία και διέκοψε γιατί όπως παραδέχτηκε δεν ήταν καλή και δεν είχε περάσει καλά.

«Είχα αναλάβει την αρχισυνταξία στην εκπομπή του Λιάγκα και της Σκορδά. Ήταν η περίοδος που αναζητούσα δουλειά και βρήκα αυτήν. Δεν ήμουν καθόλου καλή. Το ομολογώ. Πέρασα άσχημα γιατί ούτε κι εγώ μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν το ρόλο και για τα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν.

Εντάξει, δεν μπορούσε να γίνει αυτό. Είχα φύγει πριν τελειώσει η σεζόν. Δεν μου αρέσει να μένω κάπου, που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω τα ανάλογα που περιμένουν οι άλλοι», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved