Asia Express: Η λιποθυμία της Κατ Κατ και τα βασανιστήρια του Fipster: «Κατσαρίδα στο εσώρουχό μου»
Media

Asia Express: Η λιποθυμία της Κατ Κατ και τα βασανιστήρια του Fipster: «Κατσαρίδα στο εσώρουχό μου»

Asia Express: Απόψε παρακολουθούμε ένα νέο επεισόδιο του τουριστικού ριάλιτι επιβίωσης των ζευγαριών στο Star. 

Το ταξίδι στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στο Λάος, τον τελευταίο παράδεισο της Ασίας!

Ο Γιώργος και ο Γιάννης ξεπέρασαν τα θέματα υγείας, που τους ανέκοψαν, προσωρινά, την πορεία τους στο παιχνίδι και μαζί με την Κρίστη και τον Λευτέρη ήταν πανέτοιμοι να επιστρέψουν δυναμικά στις συναρπαστικές διαδρομές του Asia Express!

Τα ζευγάρια πήραν μια γεύση από τη ζωή των ντόπιων στα παράκτια χωριά του ποταμού Mekong και για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το race έπρεπε να ξεπεράσουν το πρόβλημα συνεννόησης, που προέκυψε στη νέα χώρα.

Ακολουθώντας πάντα τη φιλοσοφία του βουδισμού, που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο Λάος, τα ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι επάθλου, το οποίο είχε να κάνει με τον διαλογισμό και την αυτοσυγκέντρωση. Ο πιο… ζεν θα κέρδιζε τα μενταγιόν αξίας 2.500 ευρώ!

Για πρώτη φορά σε αποστολή, τα ζευγάρια κλήθηκαν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους στο εθνικό παιχνίδι του Λάος, το petang και όποιος κατάφερνε να τερματίσει πρώτος, θα κέρδιζε την ασυλία! Ένα έντονο race, με τεντωμένα νεύρα αλλά και απουσίες.

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε κάποιους από τους διαγωνιζόμενους να απολαμβάνουν πρωινό και ξεκούραση. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Οι δοκιμασίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αργότερα βέβαια, αν και αρκετά αστείες, ήταν και... επώδυνες για κάποιους όπως για τον Φίλιππο ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβαινε. Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα... κλάψετε:

Βέβαια υπήρξαν και τα δυσάρεστα καθώς μόλις στο ξεκίνημα της νέα δοκιμασίας η Κατερίνα Καλίνογλου ή Κατ Κατ, αισθάνθηκε υπερβολική κόπωση και έχασε τις αισθήσεις της, πέφτοντας στο έδαφος. Η παρτενέρ της στο Asia Express Βιβή Μπασινά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της και αμέσως έτρεξε για να την βοηθήσει και να τη συνεφέρει. «Δεν νιώθω καθόλου καλά! Βιβή, σήκωσε με γιατί ζαλίζομαι. Τον αυχένα μου. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ήλιος» πρόλαβε να ψελλίσει εξουθενωμένη η Κατερίνα Καλίνογλου.

«Λίγο νερό, λίγο νερό, λίγο νερό» φώναξε έντρομη η Βιβή Μπασινά προς τους ανθρώπους της παραγωγής του Asia Express θέλοντας να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, όπως και έγινε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved