Media

Γιάννης Μπέζος για Φιλιππίδη: «Μίλησα μαζί του μετά την αποφυλάκισή του»

Gossip-tv Team

O Γιάννης Μπέζος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, Το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη!

Ο Γιάννης Μπέζος είπε χαρακτηριστικά: «Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή.»!

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Το ερωτηματικό μου είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε όλοι λίγο πιο ουσιαστικά και να αλλάξουμε λίγο τα μυαλά μας. Ο πυρήνας του προβλήματος επιμένω ότι είναι θέμα παιδείας».

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Οι άντρες καταπίεσαν τον εαυτό τους από στερεότυπα, από παλιές αντιλήψεις. Δεν αφήσαμε τον εαυτό μας ελεύθερο, γιατί η ελευθερία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είμαστε αδρανείς και ταυτόχρονα πολύ νευρικοί και μας φταίνε όλα. Το πρόβλημα των αντρών είναι ότι καταπιέζουν πολύ τον εαυτό τους».

Και τον ρόλο του στους Απαράδεκτους, είπε: «Ο ρόλος του «Γιάννη» στους Απαράδεκτους θα μπορούσε να «σταθεί» και σήμερα, εάν γίνει με ζεστή καρδιά και ειλικρινές βλέμμα».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Το πρωινό: Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα αύριο ο Γιάννης Μπέζος!

Ηρώ Μπέζου: H ερώτηση για τους γονείς της, Μπέζο και Τσαλίκη που αρνήθηκε να απαντήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved