Ναταλία Πελέκα: Ο ρόλος της Λίνας στους «Παγιδευμένους» και η παρθενική εμφάνιση στην TV!
Media

Ναταλία Πελέκα: Ο ρόλος της Λίνας στους «Παγιδευμένους» και η παρθενική εμφάνιση στην TV!

Η Ναταλία Πελέκα κάνει φέτος την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά "Παγιδευμένοι", με την ηθοποιό να νιώθει πολύ ενθουσιασμένη για το νέο της βήμα. 

Εμφανίζεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη και δηλώνει ενθουσιασμένη που της δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψει και τον κόσμο της τηλεόρασης, ο oποίος τη γοητεύει όλο και περισσότερο. Η Ναταλία Πελέκα μίλησε στον «Τηλεθεατή» για το ρόλο της στη σειρά «Παγιδευμένοι» και αποκαλύπτει ότι έρχονται μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις!

Η δολοφονία της Μυρτώς ανίσχυρο πλήγμα για αυτήν;

Στα 17 μας νιώθουμε άτρωτοι. Ο θάνατος και η φθορά είναι κάτι που δεν μας τρομάζει, καθώς φαντάζει πολύ μακριά μας. Το ότι πεθαίνει ένα τόσο κοντινό της πρόσωπο, συναισθηματικά και ηλικιακά, είναι κάτι που τη συνταράσσει.

Μετά την αποκάλυψη της απιστίας του πατέρα της κρατά επιθετική στάση απέναντι του. Θα τον συγχωρήσει;

Η Λίνα δεν μπορεί να διανοηθεί και να αποδεχθεί ότι ο πατέρας της φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο στη μητέρατης και στην ίδια. Ο δρόμος της συγχώρεσης είναι μακρύς και χρειάζεται χρόνος.

Με όλες αυτές τις απανωτές εξελίξεις νιώθει ότι μεγαλώνει απότομα;

Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος σε τρυφερή ηλικία με τόσο σκληρές καταστάσεις, αναγκάζεσαι να αφήσεις πίσω σου πολύ βίαια την αθωότητα καιτην παιδικότητά σου».

Με τη μητέρα της ποια είναι η σχέση της;

Τη λατρεύει, αναζητά συνεχώς το χάδιτης. Συχνά δεντης αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις και νιώθει να πνίγεται από αυτό.

Η Άννα είναι το πρότυπό της; Νιώθει ότι μπορείνα στηριχτεί πάνω της;

Σίγουρα. Είναι το άτομο που νιώθει περισσότερο κοντά της, την εμπιστεύεται καιτη χρειάζεται, γιατί συχνά νιώθει ότι μόνο αυτή την καταλαβαίνει».

Η ανάγκη της Λίνας να είναι πάντα πρώτη θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια;

Σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο να κατανοήσεις ότι οι πράξεις σου έχουν συνέπειες. Νιώθεις ότι μπορείς να φτάσεις στα άκρα χωρίς καμία επίπτωση».

Τελικά, είναι η πρωτιά ο στόχος της ή θέλει να τραβήξει την προσοχή των δικών της;

Θέλει να αποδείξει την αξία της και να κερδίσειτο ενδιαφέρον και την αποδοχή τους. Η πρωτιά είναι το μέσον που πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει να τα καταφέρει.

Η ανάγκη της αυτή θα την οδηγήσει και σε άλλα λάθη;

Μέσα σε όλο αυτό το προβληματικό περιβάλλον υπάρχουν στιγμές που θα φερθεί απερισκεπτα και θα κάνει την επανάστασή της με λάθος τρόπους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved