Ηλέκτρα Νικολούζου: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της Αγγελικής στο «Μαύρο Ρόδο»!
Media

Ηλέκτρα Νικολούζου: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της Αγγελικής στο «Μαύρο Ρόδο»!

Η Ηλέκτρα Νικολούζου, ή αλλιώς η τηλεοπτική Αγγελική από το «Μαύρο Ρόδο» παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για την σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος. 

Yποδύεται μια γυναίκα που αναζητεί την ανεξαρτησία της, προστατεύοντας ταυτόχρονα
τα παιδιά της, από ένα σύζυγο που ανπμετωπίζει την οικογένειά του ως «τρόπαιο» και «κτήμα» του. Η σύγκρουση της Αγγελικής και του Θέμη, που προέρχονται κυριολεκπκά από διαφορετικούς κόσμους -χάσμα που γεφύρωσε προσωρινά ένας μεγάλος έρωτας, θα είναι αμείλικτη.

Η Ηλέκτρα Νικολούζου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της, αλλά και για όλη της την εμπειρία στη σειρά "Μαύρο Ρόδο" που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Η Αγγελική είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση γυναίκας;

«Είναι πολύ εύθραυστο υλικό, με πολλές ρωγμές, που στη συνέχεια θα φανούν. Ήδη κάποια; αχνοφαίνονται στην ψυχοσύνθεσή της. Παρότι φαίνεται να έχει φτιάξει τη ζωή της, έχει τα παιδιά της και έναν άντρα, τον Θέμη Καστρινό, που τον αγαπά πολύ. Η μητέρα της, Κύρα, είναι ψυχίατρος και πολύ ισχυρή, αλλά απούσα από τη ζωή της
κόρης της. Ουσιαστικά, μεγάλωσε μόνη της η Αγγελική».

Παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία;

Ήταν κοράσι όταν την πήρε ο Θέμης. Διαμόρφωσε όλη της την ύπαρξη στο πρότυπο της μητέρας της που ήταν απούσα. Πολύ ισχυρή, μορφωμένη, με παιδεία, αισθητική και λεφτά. Είναι ενοχική. Κάνει λάθη και παρασύρεται, γιατί ψάχνει τη φροντίδα και την αγάπη, όπως όλοι οι άνθρωποι. Έχει τρέλα με τα παιδιά της».

Δέχεται ο άντρας της να την απατά και συνεχίζει να τον αγαπά;

Στον έρωτα μπαίνεις με ένα φως τρομερό, νομίζοντας ότι μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Ακόμη και οι αντίθετοι κόσμο να ενωθούν. Έλα, όμως, που ο χρόνος ανοίγει τις ρωγμές και ανέχεσαι πράγματα που πιθανότατα δεν μπορούσες να διανοηθείς ότι
θα τα ανεχτείς. Η Αγγελική ίσως δεν φανταζόταν ότι θα ανεχόταν μια τέτοια συνθήκη ζωής, με έναν άντρα που είναι όλη μέρα στα μαγαζιά και στα στριππτζάδικα, και προσπαθεί να βάλει και το γιο τους μέσα στην ιστορία αυτή. Και αυτό είναι το τρομακτικό».

Τι είναι αυτό που τρομοκρατεί την Αγγελική;

Τα παιδιά της είναι η ίδια με έναν τρόπο. Η Αγγελική τα μεγάλωσε και τα έχει διαμορφώσει. Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερα παιδιά και τα δύο. Δεν είναι τυχαίο που ο Πέτρος “βλέπει” τη μοναχή Ελισάβετ, όπως και η Αλεξία, η κόρη της, προσπαθεί να πλησιάσει την Ελισάβετ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved