Media

Οι δηλώσεις της Τσιμτσιλή για Ουγγαρέζο - Μενεγάκη που θα συζητηθούν - «Τον ταλαιπωρείς;»

Gossip-tv Team

Πολλά είναι τα ερωτήματα για το τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν τον βλέπουμε και πολύ στη μεσημεριανή εκπομπή του Mega.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν ρωτήθηκε γιατί δεν τον βλέπουμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τόσο συχνά και γιατί μπαινοβγαίνει στον αέρα της εκπομπής απάντησε: «Εδώ είμαι, στην Ελένη, στο Mega, αυτό ισχύει! Η εκπομπή είναι έτσι που, ανάλογα με τη θεματολογία, μπαινοβγαίνουμε. Αυτή είναι η κατάσταση. Ήμουν μια χαρά σήμερα, δεν ξέρω αν με απολαύσατε. Είπα ότι είναι έτσι η θεματαλογία της εκπομπής, είμαστε πολλοί, άλλος μπαίνει, άλλος βγαίνει… Φυσικά και είναι μια συμφωνία που είχε γίνει εξαρχής» και έτσι έβαλε τέλος στις όποιες φήμες υπήρχαν το τελευταίο διάστημα.

Μετά το τέλος των δηλώσεων του παρουσιαστή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και σχολίασε τα όσα συμβαίνουν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Ο ίδιος πολύ γλυκά προσπάθησε να στρογγυλέψει τις εντυπώσεις και καλά έκανε. Ο Δημήτρης έφυγε από εκεί που ήταν γιατί θεώρησε ότι θα κάνει κάτι αντίστοιχο ή και καλύτερο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου:«Υπάρχει πρόβλημα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Είναι αυτό που παθαίνει κατά περιόδους η Ελένη Μενεγάκη και το ξέρουμε. Πέρσι στην ίδια θέση ήταν ο Σάββας Πούμπουρας. Τώρα κάτι δεν της κάθεται καλά. Η Ελένη αισθάνεται κάτι που δεν της ταιριάζει. Το να τον έχεις εγκλωβισμένο, να μην τον βγάζεις, να τον τιμωρείς…».

«Αυτό μου ακούγεται αρκετά σαδιστικό, απλά να κρατάς κάποιον, να τον βγάζεις και να τον ταλαιπωρείς; Ο Δημήτρης όταν πήγε ήξερε το πλαίσιο της εκπομπής», συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved