Rouk Zouk Special: Μπαίνει στον «πάγο»! Τι συμβαίνει;
Media

Rouk Zouk Special: Μπαίνει στον «πάγο»! Τι συμβαίνει;

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή 23/10, το Rouk Zouk Special, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να υποδέχεται στο πλατό τους καλεσμένους της που παίζουν με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αν και το παιχνίδι σημείωσε τηλεθέαση που αποδεικνύει ότι πολλοί τηλεθεατές το χάρηκαν, τελικά όλα δείχνουν ότι θα μπει στον «πάγο», σύμφωνα με το «TV» της Καθημερινής.

Ο κύριος λόγος είναι ότι σύντομα ο ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει να προβάλλει το Μουντιάλ που
σημαίνει ότι το Rouk Zouk Special θα σταματήσει λόγω μετάδοσης αγώνων την ώρα προβολής του τηλεπαιχνιδιού, ενώ την ίδια περίοδο, η Ζέτα Μακρυπούλια θα ξεκινήσει πρόβες για το θέατρο.

Πάντως, η Ζέτα Μακρυπούλια δείχνει να το χαίρεται περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά που παρουσιάζει ένα τέτοιο φιλανθρωπικό παιχνίδι στο οποίο συνήθως είναι μεταξύ φίλων.

Το ίδιο όμως, ίσως και λίγο παραπάνω, δείχνουν να το χαίρονται και οι διαγωνιζόμενοι που συνήθως είναι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι ή τραγουδιστές οι οποίοι εμφανίζονται στο πλατό με τις παρέες τους και το καταχαίρονται. Φέτος ειδικά που και η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στα παιχνίδια και συμμετέχει και εκείνη, όχι μόνο ως παρουσιάστρια αλλά και ως παίκτρια, δείχνει να είναι ακόμα πιο απολαυστικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved