GNTM: Αποχώρησε η Ντορέλα! Το δίλημμα των κριτών και η προειδοποίηση στη Γιέβα
Media

GNTM: Αποχώρησε η Ντορέλα! Το δίλημμα των κριτών και η προειδοποίηση στη Γιέβα

GNTM: Μια δοκιμασία με πολλά μηνύματα που όμως έφερε την αποχώρηση της Ντορέλα μετά από σκέψη και δίλημμα των κριτών.

Το γράμμα του GNTM 5 όταν έφτασε η ώρα μίλησε με γρίφους και τα κορίτσια είχαν πολλά ερωτηματικά, ωστόσο τίποτα δεν θα μπορούσε να προετοιμάσει τα μοντέλα γι᾽αυτό που ακολούθησε.

Η φωτογράφηση αποχώρησης κάλεσε τα μοντέλα να συνεργαστούν και να μοιραστούν ένα… μπικίνι, να αφήσουν τα σώματά τους να μιλήσουν, να ποζάρουν σε μία πισίνα στον φωτογραφικό φακό του Joey Leo, περνώντας το μήνυμα του body positivity και καταρρίπτοντας τον όρο body shaming.

Έτσι κι έγινε!

«Όλο αυτό γίνεται για να καταρρίψουμε όρο body shaming. Ποζάρετε γυμνές γιατί είστε φεμινίστριες, αγαπάτε το κορμί σας και έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό και το δείχνετε. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της φωτογράφισης», ανέφερε στις διαγωνιζόμενες ο Τάσος Σοφρωνίου για το concept της φωτογράφισης.

Η φωτογράφιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία όμως όπως μετά από κάθε δοκιμασία, υπάρχει και μια αποχώρηση.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε το ζευγάρι Μαρία και Coty ενώ στο τέλος έμειναν η Βικτώρια και η Νορέλα με τους κριτές να μην έχουν αποφασίσει αν πρέπει να φύγει η μια ή και οι δυο.

Τελικά έπραξαν το δίκαιο καθώς η Βικτώρια είχε μια άρτια φωτογραφία ενώ η Ντορέλα είχε ατέλειες, όπως είπαν.

Λίγο πριν το τέλος ωστόσο οι κριτές και πιο συγκεκριμένα η Βίκυ Καγιά προειδοποίησε την Γιέβα, όπου επίσης είχε μείνει στο τέλος, πως της δίνουν μια τελευταία ευκαιρία.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved