Η γη της ελιάς spoiler: Ο Σωκράτης ανακαλύπτει πως η Αντιγόνη ήταν έγκυος
Media

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Σωκράτης ανακαλύπτει πως η Αντιγόνη ήταν έγκυος

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Σωκράτης μαθαίνει πως η Αντιγόνη είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου καθώς και ότι είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν, οπότε αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφασίζει να κάνει κρυφά τεστ DNA στην Αγγελική. Παράλληλα, ο Χρήστος επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει τη Μυρτάλη και τον Αλέξη να κάνουν έρωτα, οπότε αποφασίζει να τη χωρίσει...

O Λυκούργος, μετά την έντονη πίεση που του ασκεί η μονάκριβη κόρη του, η Ισμήνη, αποφασίζει να της αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο για τον οποία χώρισε από τη Χάιδω. Έπειτα, εκείνη συμμαχεί με τον Φίλιππο και τη Βασιλική, για να τους τα ξαναβρούν, αλλά μάταια. Η Χάιδω, όμως, είναι αποφασισμένη να κερδίσει πίσω τον Λυκούργο και γι’ αυτό κάνει μία σπασμωδική κίνηση. Δημοσιεύει την αγγελία του γάμου τους, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν.

Μόνο που η παραπάνω κίνησή της δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα, η Αντιγόνη ενημερώνεται πως ο πρώην σύντροφός της, ο Σωκράτης, ξεκίνησε να έχει επαφές με τους Βρεττάκους και θορυβείται. Έτσι, ζητάει τη συμβουλή της Εύας για το αν πρέπει να τους αποκαλύψει ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής ή όχι. Η Εύα τής προτείνει να μην κάνει καμία κίνηση ακόμα, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει άμεσα από τη Μάνη. Την ίδια ώρα, εκείνος συνεχίζει να περνάει ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης και κάθε μέρα που περνάει έρχονται όλο και πιο κοντά.

Από την άλλη, η Αρετή δίνει μία ακόμα ευκαιρία στον Θανάση και σε μία βόλτα τούς βλέπει ο Πότης. Η γυναίκα απαιτεί από τον Πότη να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Θανάση, αλλά εκείνος δεν χάνει χρόνο και την κουτσομπολεύει παντού.

Ο Χρήστος βλέπει Μυρτάλη και Αλέξη να κάνουν έρωτα

Το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο, με την Ισμήνη να κρατάει αρνητική στάση απέναντι στη Μυρτάλη, η οποία βλέπει πάντα και παντού εχθρούς.

Έπειτα, η τελευταία επικοινωνεί με τον Αλέξη και του ζητάει να βρεθούν κρυφά στο σπίτι της, αγνοώντας πως ο Χρήστος πρόκειται να επιστρέψει νωρίτερα. Ο νεαρός τούς βλέπει να κάνουν έρωτα και εξοργισμένος με όσα αντίκρισε πηγαίνει στην Ισμήνη και της τα λέει όλα. Η κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει, ενώ ο Χρήστος είναι εξοργισμένος. Λίγη ώρα μετά, πηγαίνει ξανά στο σπίτι αλλά δεν αποκαλύπτει στη Μυρτάλη πως την είδε αγκαλιά με τον Αλέξη. Απλά μαζεύει όλα τα ρούχα του και φεύγει, χωρίς να δώσει απολύτως καμία εξήγηση.

Παράλληλα, ο Λυκούργος και η Χάιδω δίνουν μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά αποφασίζουν από κοινού ότι ο πολιτικός γάμος δεν πρόκειται να γίνει. Τουλάχιστον άμεσα. Από την άλλη, ο Σωκράτης πηγαίνει στο καφενείο του Πότη κι εκείνος, άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς του λέει πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου. Επιπλέον, μαθαίνει ότι εκείνη είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν, αλλά κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί στο μωρό της. Ο Σωκράτης υποψιάζεται ότι η Αντιγόνη είχε μείνει έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση. Την επόμενη μέρα, ο άντρας κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους και παράλληλα προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Έτσι, κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από το κορίτσι, προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του και στη συνέχεια να σκεφτεί πώς θα δράσει.

Ταυτόχρονα, η Χρυσούλα πηγαίνει στη Βασιλική και της αποκαλύπτει ότι η Αρετή τής ζήτησε να κάνει μάγια, για να τη χωρίσει από τον Φίλιππο. Όπως είναι φυσικό, η κοπέλα γίνεται έξαλλη, όπως και η Χάιδω, που το ακούει. Τότε οι δυο τους αναλαμβάνουν δράση. Συγκεκριμένα, πηγαίνουν στο μαγαζί της Αρετής καιτης μιλούν έξω από τα δόντια.

Στέφανος και Φίλιππος μονιάζουν

Ο αστυνόμος Κουράκος ενημερώνεται από το νοσοκομείο ότι οι εξετάσεις της Βασιλικής δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία και είναι πεπεισμένοςότι ο μυστηριώδης άντρας τής έδωσε το χάπι του βιασμού. Επομένως, διατάζει να εξεταστούν προσεκτικά όλα τα βίντεο από το μπαρ και να τον βρουν. Σύντομα, λοιπόν, συλλαμβάνουν αυτόν τον άντρα και ο αστυνόμος Κουράκος τον ανακρίνει, ενώ στο τμήμα εμφανίζεται και ο Στάθης, ο οποίος πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του.

Συγχρόνως, ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη, δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις στους συμπολίτες του, ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του. Γεγονός που δυσαρεστείτον Ισίδωρο. Παράλληλα, η Μυρτάλη, εντελώς αψυχολόγητα, ζητάει τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τονΧρήστο, αλλά εκείνη ξεκαθαρίζει σε έντονο τόνο ότι δεν εμπλέκεται στα προσωπικά του ξαδέλφου της και καλύτερα να το λύσουν μεταξύ τους.Ύστερα, ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό της Μυρτάλης και της ζητάει να γίνουν επίσημο ζευγάρι. Τότε κείνη του επιφυλάσσει μία έκπληξη: του λέει πως το θέλει κι εκείνη.

Την επόμενη μέρα, ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για την Ισπανία. Η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππο είναι απροσδόκητη. Το μάνιασμά τους δίνει μεγάλη χαρά στη Βασιλική και η παρέα περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Φυσικά, η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δίνει αναφορά στην Αρετή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Πώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταιη, ενώ η Άννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι σύντομα θα απογοητευτεί.

Πηγή: My tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved