Σπυροπούλου: Η φωτογραφία μετά το τέλος της εκπομπής και το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Ελένη Μενεγάκη
Media

Σπυροπούλου: Η φωτογραφία μετά το τέλος της εκπομπής και το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Ελένη Μενεγάκη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δύο μήνες πριν της γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο συνάντησε την Ελένη

Στην αρχή της κουβέντας με τη Ελένη η Κωνσταντίνα θυμήθηκε την πρώτη εμφάνισή ως μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης περίπου πριν από 10 χρόνια ενώ μίλησε για την εγκυμοσύνη της αλλά και για τον σύζυγό της.

Για την εγκυμοσύνη της ανέφερε: «Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, όχι στην αρχή. Το έμαθα όταν είχαν σταματήσει τα γυρίσματα της εκπομπής, την δεύτερη η μέρα του ρεπό μου. Θέλαμε να αποκτήσουμε παιδί, αλλά λόγω μίας επέμβασης γυναικολογικής φύσης δεν επιτρεπόταν να μείνω έγκυος».

Την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης την ανακοίνωσε η Κωνσταντίνα στους γονείς της και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στους γονείς του.

Για τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ανέφερε ότι «ήταν η καραντίνα το πρώτο εξάμηνο και ήμασταν συνέχεια μαζί» και ο σύζυγός της το περιγράφει σαν να ήταν μία διετία, σημείωσε με χιούμορ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ενώ ανέφερε ότι έχουν πολλά κοινά σημεία και ξεκαθάρισε για την γνωριμία τους: «Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια, το οποίο πήγαινα κι εγώ. Από εκεί τον ξέρω, ήμασταν κοινωνικά γνωστοί».

Μετά το τέλος της εκπομπής οι δυο παρουσιάστριες πόζαραν μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ευχαριστεί δημόσια την Ελένη.

«Ελένη είναι μόνο μια @elenimenegaki 💙
Σ´ευχαριστώ για την πρόσκληση και για την όμορφη κουβέντα μας 🥰 Μετά από τόσα χρόνια ήταν όντως σαν να μην πέρασε μια μέρα..!
Εσάς πώς σας φάνηκε η σημερινή μας συνάντηση;», έγραψε η ίδια

Και η Ελένη όμως έκανε αντίστοιχη ένα ποστ κι έγραψε: «Χαρηκα πραγματικά που την ειδα τόσο ευτυχισμένη και όπως πάντα πανέμορφη».

Δες τις φωτό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved