Αυτή η νύχτα μένει: Αποθέωση για τη Διαμάντω στο twitter – Πανικός για την Άννα Μάσχα
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Αποθέωση για τη Διαμάντω στο twitter – Πανικός για την Άννα Μάσχα

Αυτή η νύχτα μένει: Η σκηνή της Διαμάντως και η ερμηνεία της για μια ακόμη φορά έκαναν πανικό στο twitter!

H Άννα Μάσχα δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στη σειρά που έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό.

Μετά τις ελάχιστες τηλεοπτικές της εμφανίσεις σε σειράς η Άννα Μάσχα ήρθε μέσα από τη σειρά του Alpha και έχει αγαπηθεί όσο καμία. Το twitter την αποθέωσε με σχόλια επικά τόσο για την ηρωίδα της όσο και για το τεράστιο ταλέντο της.

Ποια είναι η Άννα Μάσχα

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έπειτα φοίτησε στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές. Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Ματωμένα Χώματα» το 2008 αλλά και μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά Καρτ Ποστάλ το 2021.

Δες τα σχόλια στη gallery

«Δεν είμαι σίγουρη ότι ξεφορτώνομαι ποτέ την Άννα. Πάντα υπάρχει η Άννα και τροφοδοτεί τον εκάστοτε ρόλο. Αυτό που λέμε εμείς οι ηθοποιοί μετατόπιση, ότι σιγά σιγά φεύγουμε λίγο από τον εαυτό μας και πάμε προς κάτι άλλο, αυτό σε μένα γίνεται με δύο τρόπους: είτε από μέσα προς τα έξω, δηλαδή κατανοώντας τον ήρωα από μέσα, τις σκέψεις του, το παρελθόν του, βάζοντας τον εαυτό μου να φανταστεί πώς θα μπορούσα να είμαι εγώ αν ήμουν η Διαμάντω. Αλλά επίσης μπορεί να συμβεί και από εξωτερικούς δρόμους. Δηλαδή, όταν άρχισα να βλέπω πώς με ντύνουν, πώς με βάφουν και ξεκίνησα να κάνω πρόβες με τα τραγούδια κι ένα μικρόφωνο, το οποίο είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής αυτών των ανθρώπων. Είναι τραγουδιστές και η μισή τους ζωή περνάει σε μια πίστα κρατώντας ένα μικρόφωνο και προσπαθώντας να διασκεδάσουν τους πελάτες. Τότε άρχισα να με βλέπω κι εγώ διαφορετικά. Μεγάλο ρόλο παίζουν η φαντασία και η παρατήρηση. Δεν ξέρω αν υπάρχουν πια τέτοιου τύπου μαγαζιά. Η παρατήρηση έγινε μέσα από τη μελέτη οπτικού υλικού από τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Πέρασα πολλές ώρες βλέποντας γνωστές τραγουδίστριες, το πώς τραγουδούν και διασκεδάζουν τους πελάτες», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved