Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Νομίζω ότι ο χαρακτήρας αυτός θα μπορούσε να έχει φτάσει μέχρι το έγκλημα»
Media

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Νομίζω ότι ο χαρακτήρας αυτός θα μπορούσε να έχει φτάσει μέχρι το έγκλημα»

Αυτή η νύχτα μένει: Η σχέση τους χτίστηκε μέσα σε μια... καταιγίδα που έπληξε τις ζωές τους.

Νίτσα και Ζέτα ζουν μια υπέροχη γυναικεία φιλία, που σπάνια συναντά κανείς σήμερα. Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τις ηρωίδα της αποκαλύπτοντας τα κρυμμένα χαρτιά της σειράς και της νύχτας!

Τι αγαπάτε στη Ζέτα;

«Αγαπώ τον δυναμισμό της, την ευαισθησία της, το θάρρος της και τη μαχητικότητα της». Έχετε κοινά στοιχεία μαζί της; «Τυχαίνει με αυτό το κορίτσι να έχω περισσότερα κοινά από ό,τι συνήθως βρίσκω στους ρόλους που υποδύομαι. Μου ήταν λιγότερο δύσκολο να προσεγγίσω τη Ζέτα. Νιώθω ότι ταυτίζονται οι ευαισθησίες που έχουμε, το αξιακό μας σύστημα, η καλλιτεχνική ανησυχία και η ανάγκη καλλιτεχνικής έκφρασης, η μαχητικότητα και η Προσαρμοστικότητα... Είναι αρκετά στοιχεία που βρίσκω σε αυτή την κοπέλα που δεν μου είναι καθόλου ανοίκεια».

Υπάρχει κάτι στον χαρακτήρα της που σας απωθεί; Θα μπορούσε να ήταν φίλη σας;

«Οι φίλοι μας όλοι είναι πολύ αντιφατικοί. Δεν μπορεί κρίνεις να είναι τέλειος για να γίνει φίλος μας, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό της, ακόμα και από τα ελαττώματα η τις αδυναμίες της, που να με απωθούσε από το να την κάνω παρέα. Η Ζέτα έχει τις αντιφάσεις της, τις ανασφάλειές της, τις φοβίες της, τα τραύματά της, που βγαίνουν πολλές φορές άτσαλα και μάλιστα βγαίνουν συνήθως στην καλύτερή της φίλη, στη Νίτσα».

Η σχέση της με τη Νίτσα είναι λίγο σαν μητέρας - κόρης;

«Είναι μια σχέση που χτίστηκε εν μέσω καταιγίδας, δηλαδή μέσα από τη δυσκολία δέθηκαν αυτές οι δύο γυναίκες. Νιώθω ότι η σχέση αυτή καλύπτει πολλούς ρόλους. Είναι και σχέση μητρική από πλευράς της Νίτσας και αντίστροφα κάποιες στιγμές είναι αδελφική, φιλική και συναδελφική... Αυτό είναι το ενδιαφέρον στη σχέση τους και αυτό που με ενδιαφέρει και υποκριτικά σε αυτό που κάνουμε με την Κόρα Καρβούνη. Βγαίνει μια βαθιά και πολύπλευρη γυναικεία φιλία, που δύσκολα το βλέπεις να συμβαίνει στην τηλεόραση. Συνήθως βλέπουμε αντρικές φιλίες ή ανταγωνιστικές γυναικείες σχέσεις».

Η Ζέτα κρύβει κάτι που τη βασανίζει. Έχει πέσει θύμα κακοποίησης;

«Ναι, έχει πέσει θύμα κακοποίησης. Είναι μια γυναίκα που υπήρξε πολύ ερωτευμένη και εξαρτημένη συναισθηματικά αλλά και βιοποριστικά από μια σχέση της. Υπέστη πολύ έντονη κακοποίηση, από την οποία ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει».

Έχει φτάσει μήπως στο έγκλημα για να γλιτώσει;

«Νομίζω ότι ο χαρακτήρας αυτός θα μπορούσε να έχει φτάσει μέχρι εκεί, ναι».

Η Ζέτα μοιάζει τσιμπημένη με τον Στρατή. Θα προχωρήσει η σχέση τους;

«Είναι τσιμπημένη με τον Στρατή, αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά! Στο πώς θα προχωρήσει; Θα... προχωρήσει. Είναι και διεκδικητική κοπέλα η Ζέτα».

Πώς είναι η συνεργασία με την Κόρα Καρβούνη;

«Υπέροχη! Με την Κόρα έχουμε ξαναδουλέψει, γνωριζόμαστε καλά και σε αυτές τις συνθήκες δουλεύουμε υπέροχα. Είναι μεγάλη χαρά, της έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση ως ηθοποιού, αλλά την αγαπώ και ως άνθρωπο. Ξέρουμε ότι όταν έχουμε σκηνές μεταξύ μας θα είναι ένα καλό γύρισμα», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved